Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosok, mi a velemenyetek?

Anyosok, mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés

18 eves lany vagyok tobb mint 3 eve elek tavkapcsolatban a baratommal. Par ismerkedes utan az snyukaja nagyon megkedvelt. Ritkan talalkozunk de en szeretek segiteni fozni mosni akarmit. Most nyaron megyek a paromhoz es csaladjahoz 10 napra es mivel soha nem hagyjak,hogy penzzel beszalljak a vasarlasba ezert szeretnem megbeszelni az anyukaval higy fozzunk felvaltva meg hogy had segitsek takaritani ha kell. Nem szeretek tetlenkedni es orulnek ha latna higy tudok gondoskodni a fiarol.

A lenyeg az hogy, ha ilyen helyzetben lennetek mit csinalnatok? Szabad ilyet kernem vagy illetlenseg.

2015. máj. 26. 02:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem fogsz dolgozni, vagy mi az hogy háziasszony dolog? Ha mindketten dolgoztok, vagy tanultok, akkor ilyen nincs.
2015. máj. 26. 18:46
 22/31 A kérdező kommentje:

Miert kell kiforgatni a szavaimat?

Ugy gondolom egy no elsodleges dolga gondoskodni onmagarol parjarol es csaladjarol. Nem azt mondtam hogy nem fogok dolgozni hanem azt hogy rendben fogom tartani a hazunk es mindig lesz etel.

2015. máj. 26. 19:00
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Értem, ha ez így neked megfelel. De munka mellett lehet, hogy be fogsz sokallni. Ilyenkor szerintem célszerű megosztani a teendőket. Kezdettől fogva úgy kell csinálni, hogy az otthonteremtés, gondoskodás mindkét fél feladata. Mert ha lesznek gyerekek, akkor még nehezebben fogsz mindent egyedül. És ha a férfi megszokja a jót, hogy ki van szolgálva, akkor szinte lehetetlen "átnevelni". Tapasztalatom szerint azok a férfiak, akik nem segítenek a háztartásban, azok szerint a gyereknevelés is a nő dolga, ők csak néha eljátszogatnak vele. Persze nem mondom, hogy nálatok így lesz, de azért legyél óvatos, semmiképp ne szolgáld ki a barátodat.
2015. máj. 26. 21:11
 24/31 anonim válasza:
68%
Használj ékezetet :D vagy inkább erre a 10 napra legyél vendég és foglalkozz pároddal amennyit tudsz!
2015. máj. 26. 21:20
 25/31 A kérdező kommentje:
Minden eddigi valaszt koszonok, es elnezest az ekezetek hianyaert a mobilomrol irtam. Leszek a parommal, majdnem egy egesz honapot es nem azt mondom , hogy egesz nap mindent en csinalok majd csak tenyleg szeretnek segiteni a jovendobeli anyosomnak.
2015. máj. 26. 23:34
 26/31 anonim ***** válasza:
87%

A gyakorikerdesek.hu-n napi szinten lehet olvasni, és elég nagy probléma is jelenleg az, amibe most önként bele akarsz sétálni. Nem, a nőknek nem az a feladatuk, hogy fényesre nyalják a felnőtt párjuk sejhaját.

Egymás segítése, egymás elismerése, a közös életért való közös erőfeszítések.

De még fiatal vagy, tetterővel, elképzelésekkel, "namajdénmegmutatom"-mal. De egyszer elfáradsz, a párod pedig már évek óta bele lesz kényelmesedve a kiszolgált szerepbe.

Ilyenkor jön a válás, a túlhajszolt feleség, a házisárkány.

De te tudod, te döntésed, hogy aránytalanul többet akarsz gürcölni, vagy egyenlő félként tagja lenni a párkapcsolatnak, nem pedig mint cseléd.

2015. máj. 27. 09:34
 27/31 anonim ***** válasza:
De amikor mész, a mamának egy csokor virágot vigyél, még ha nem vagy fiú, akkor is jólesik neki. Minden nap kérdezd meg,miben segíthetnél. És mivel 10 napig leszel ott, valamit csak vinnék, mondjuk egy kisebb rúd szalámit,vagy ilyesmit, ha nem gond neked anyagilag, hogy mégis viszonozzad a szíveslátást.
2015. máj. 27. 09:44
 28/31 A kérdező kommentje:

Tisztazas kepp nem lesz kinyalva a baratom segge es most sincs csak szeretek neki kedveskedni ugyanugy ahogy o nekem. Elmosogat takarit porszivozik tehat nem cseled vagyok.

Gondoltam viragra de sajnos nem all modomban vinni mert repulovel megyek aztan rengeteget vonatozok es tonkremenne az etel ugyan igy. Meg szerintem a szalami sertes lenne az ugy jon le mintha nem lenne naluk etel. Innen szoktam vinni olyan hetkentyuket amit szeret a parom anyukaja de ott nem kaphato plusz a szulinapjara vettem egy ezust nyaklancot meg akarok keresni egy jo szakcs konyvet mert erdekli a tema.

2015. máj. 27. 10:43
 29/31 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a barátoddal foglalkozz. Ha távkapcsolatban éltek, inkább az legyen a fontos, hogy őt minél jobban megismerd. Lehetőleg ne is legyetek sokat otthon, inkább menjetek el kirándulni, sétálni minél többet. Így nem fogtok otthon lábatlankodni. A vendéglátásodat megköszönheted egy pár ezer forintos vásárlási utalvánnyal + virággal, sütivel.
2015. máj. 29. 00:22
 30/31 anonim ***** válasza:

Aranyos gondolat,de túlzás lehet,- sok nő számára a konyha magánterület.

Ha megkérdezed mit segíthetsz,az bőven elég.

Például én laktóz és glutén érzékeny vagyok és például ha valaki meg akar lepni,nagyon örülök,ha tisztában van ezekkel és például ennek megfelelően hoz valami meglepetést-ez hatalmas figyelmesség.Amellett kutyaimádó vagyok és volt,hogy a kutyámnak hoztak játékot és jobban örültem mintha én kaptam volna. Ha tudod mit kedvel a barátod anyukája,lepd meg ilyen valamivel. A kedvesség és figyelmesség az nagyon fontos és nem félreérthető.

2015. máj. 29. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!