Anyósom egy mindent elintéző, sz. Arkeverő asszony. Már a városból is elüldöztek, vagy is ő is közre játszott. Hogyan érhetném el, hogy a párom is utánam jöjjön? Mi a véleményetek errpl az egészről?
Mindenbe beleszól,léptem nyomon a párommal foglalkozik és velem.Elmondott mindennek,még az ismerősöknek is,megelégeltem és eljöttem egy másik városba dolgozni.Jó nem csak ez miatt,de ez is közrejátszott.Sokszor terrorizált,mondott kemény dolgokat rám,pletykákat terjesztett rólam,úgy hogy nem is ismer ő igazán.Volt egy kis félretett pénzem,beültem a kocsiba,és kerestem magamnak munkát 200 km-re arrébb.Mondtam a páromnak,hogy ha szzeret idővel utánam jön,de én hallgatom tovább,hogy engem bántsanak.Amikor eljöttem utolső nap,akkor is találkoztam az anyjával,akkor is ilyeneket mondott.Hogy menjek csak,mert úgy sem illünk össze a lányával,meg hogy majd jöjjek vissza késöbb,hagyjam a lányát,hát nem látom,hogy nem akar tőlem semmit?Ilyeneket mond,miközben szeretjük egymást.De most megszívta,mert a párom neki nyavajog egyfolytában,hogy mennyire hiányzok neki.Ilyeneket is mondott,hogy tudja hogy én milyen ember vagyok,hozzázenném nem iszom nem drogozom,nem haverozok.Akik régebb óta ismernek,rendes normális embernek ismernek és kedvelnek engem.
Olyat is mondott,hogy nem ilyen embert képzeltek el a lányuk mellé.Meg hogy ha ilyen sokat fogalkozom a lányukkal,majd ő jön kaszával,kardokkal,mert ő egy pitbull kutya tud lenni ha akar.Egyszerűen nem értem,mivel érdemlem ki.Szeretem a lányukat,ő is szeret engem,jól megvagyunk alapvetően.Mi a véleményetek erről az egészről?
Egy háztartásban éltetek a feleséged családjával?
Hány évesek vagytok, és mióta vagytok házasok?
Most mennyi ideje éltek külön, 200 km-re egymástól?
A feleséged hogy reagál azokban a helyzetekben, amikor az anyósod téged szapul?
Külön lakásban élünk.2 éve élünk együtt,még nem vagyunk házasok,jegyben járunk.1 hónapja jöttem el onnan.
Nem az összes cuccomat hoztam el onnan,hogy lássa a párom,hogy hozzátérek haza és nem máshoz.Olyat is mondott nekem az anyós,hogy vigyem az összes cuccom,mert úgy is utánnam küldi.Nem értem mivel érdemelte ezt ki,hiszen szeretem a lányukat,soha nem bántottam,se testielg se lelkileg.Kisebb viták voltak,mint mindenhol,de annyi kell.Ha nem szólna bele a dolgainkba,nagyon jól meglennék,a vita többnyire az anyja miatt van.Mondhatom azt,hogy azt leszámítva,harmonikus kis életünk lenne.
ma 08:43
Hogyan reagál?Hát többnyire megvéd,megvédett,de szerintem már ő is belefáradt abba,hogy állandóan meg kell védeni és viaskodni kell az anyjával.Szerintem már inkább rámbízza.
Az elején egyébként nagyon kedveltem az anyját,nagyon jól kijöttem vele,aztán kezdte kimutatni a fogafehérjét.Most is amikor eljöttem,hol normális volt velem,hol elhordott mindennek.Beleuntam hogy egyfolytába megfeleljek neki.
Tényleg nem értem a reakciót,mert semmi olyat nem tettem,ami erre adna okot.Nem verem a lányukat,nem bántom,nem iszom,nem bulizok,nem drogozom.Teljesen normális életet élek,és tényleg szeretem a lányukat.
Ő is megmondta,hogy jó hatással vagyok rá minden szempontból.Egy bűnöm van talán,de ez nem bűn szerintem.Amikor elveszítettem a munkámat,akkor 3-4 hónapig nem dolgoztam,ebből ők levonták a megfelelő következtetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!