Anyósom egy mindent elintéző, sz. Arkeverő asszony. Már a városból is elüldöztek, vagy is ő is közre játszott. Hogyan érhetném el, hogy a párom is utánam jöjjön? Mi a véleményetek errpl az egészről?
Mindenbe beleszól,léptem nyomon a párommal foglalkozik és velem.Elmondott mindennek,még az ismerősöknek is,megelégeltem és eljöttem egy másik városba dolgozni.Jó nem csak ez miatt,de ez is közrejátszott.Sokszor terrorizált,mondott kemény dolgokat rám,pletykákat terjesztett rólam,úgy hogy nem is ismer ő igazán.Volt egy kis félretett pénzem,beültem a kocsiba,és kerestem magamnak munkát 200 km-re arrébb.Mondtam a páromnak,hogy ha szzeret idővel utánam jön,de én hallgatom tovább,hogy engem bántsanak.Amikor eljöttem utolső nap,akkor is találkoztam az anyjával,akkor is ilyeneket mondott.Hogy menjek csak,mert úgy sem illünk össze a lányával,meg hogy majd jöjjek vissza késöbb,hagyjam a lányát,hát nem látom,hogy nem akar tőlem semmit?Ilyeneket mond,miközben szeretjük egymást.De most megszívta,mert a párom neki nyavajog egyfolytában,hogy mennyire hiányzok neki.Ilyeneket is mondott,hogy tudja hogy én milyen ember vagyok,hozzázenném nem iszom nem drogozom,nem haverozok.Akik régebb óta ismernek,rendes normális embernek ismernek és kedvelnek engem.
Olyat is mondott,hogy nem ilyen embert képzeltek el a lányuk mellé.Meg hogy ha ilyen sokat fogalkozom a lányukkal,majd ő jön kaszával,kardokkal,mert ő egy pitbull kutya tud lenni ha akar.Egyszerűen nem értem,mivel érdemlem ki.Szeretem a lányukat,ő is szeret engem,jól megvagyunk alapvetően.Mi a véleményetek erről az egészről?
ma 09:22
Én is így gondolom ahogy te,mindent amit leírtál most.A menyasszonyom viszont elég kényelmes típusú ember,nehezzen változtat a megszokotton.Néha jó néha nem,ha ilyen.
Én is javasoltam már neki,hónapokkal ezelött,hogy költözzünk el máshova.Ahol én is találok megfelelő munkát és ő is.Cégen belül áttudna kérezkedni másik városba,ott én is könnyebben találnék munkát arra fele,ráadásul annak a város közelében 70 km-es körzetben,több nagyobb város van.Javasoltam neki,ráadásul egy jó barátnője is abba a városba lakik.Ez egy járható út lenne,de erre meg azt mondta,amíg nem találok azon a környéken biztosat addig nem jön.Na most én ezzel úgy vagyok,hogy soha semmi nem biztos,mert láttam én már embert,hogy 8 év után rúgták ki mindféle indok nélkül,úgy hogy rendesen dolgozott és soha nem veszett össze senkivel a cégnél.Szóval tény fontos a biztos,de soha nem biztos semmi szerintem.
ma 10:11
Lehet hogy igényli,ezzel nincsen gond.Csak nem tudom,hogy az anyja zaklatja mindig,vagy ő keresi az anyját.Mert van,hogy minden nap találkoznak egymással munkaután.Hétvégente is mindig az anyjáékhoz kellett menni,ha nem mentem vagy nem akartam,akkor meg sértődés volt.Sokszor volt olyan,hogy szerettem volna kettesbe lenni vele,de az anyja megkérte menjen segítsen neki főzni,mert a testvére utazik el.Többször volt már ilyen.Engem az sem zavar,ha minden nap beszélnek vagy találkoznak,az viszont igen,hogy ha ketten szeretnék programot csinálni,akkor direkt csinál valami programot,attól kész vagyok.Tudom hogy a menyasszonyomnak fontos a családja,én ezt tiszteletben is tartom,de ezzel az anyja úgy gondolom,hogy vissza is él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!