Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Rosszindulatú anyós készülőben?

Rosszindulatú anyós készülőben?

Figyelt kérdés

Az eddigi exeim édesanyái nagyon rendesek, aranyosak voltak velem, viszont a jelenlegi viselkedése igenis aggaszt. Minden simán ment a megismerésnél, még állitólag elmondta a fiának hogy milyen szimpatikus vagyok neki...

Na mindegy, ezek után jöttek az érdekességek : mikor ott voltam hirtelen eszébe jutott az anyukájának hogy vásárolni kell menni (mentem én is-már csak azért mert megkérdezte hogy velük tartok-e)- hát persze, gondoltam nem fog egy óránál többet tartani... Aha... vagy 4 órát odavoltunk, a végén meg már mondtam páromnak, hogy tegyen ki ott ahol lakok mert a vásárlásból elég volt. A második az volt mikor mentem oda hozzájuk, és kb egy órát vártam barátomra (mert az anyja rásózótt egy olyan munkát amit fontos volt akkor elintézni-pedig ráért volna később is). Ma pedig (elszakadt a cérna), mikor barátom bevágja hogy már kezdi idegesiteni hogy vagyok én meg az anyja, mert nem tud kettészakadni miattunk... mert az anyukája fél/nem szeret egyedül otthon maradni, én meg ott náluk nem szivesen tartózkodok (magánügyi okok miatt).

(de hogy kicsit vázoljam azt hogy miért is nem szeretek náluk lenni : múltkor is ketten barátommal bennvagyunk a szobában, és se kopogás se semmi nélkül benyit... erről ennyit magánszféra...)

2015. máj. 16. 22:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
89%

Semmi baj nincs azzal szerintem, hogy segít anyukának, még az is elnézhető (habár furcsa), hogy nem kopog anyuka, mikor bemegy a szobába, lehet náluk nem szokás, mindegy.

De hogy anyuka nem szeret és fél otthon egyedül, később borzasztó komoly problémát okozhat.

Saját példa: exem anyukája kedves asszonyka volt, csak egy dolog jelentett problémát: kijelentette, hogy a kisfia őt nem hagyhatja ott. Erre a kisfia kitalálta, hogy költözzünk össze hárman. Anyuka ezt sem akarna, mert nem akart egy "idegennel" lakni. Mondjuk amúgy sem lett volna jó ötlet szerintem sem.

Végül mégiscsak összeköltöztünk kedves exemmel, anyuka mindennemű ellenérzése ellenére. Akkor meg ott kezdődött a bibi, hogy én eleve messze laktam tőlük, ott volt jól fizető munkám, náluk több okból is esélytelen lett volna ilyen állást találnom (exem meg nem dolgozott). Szóval ott kerestünk albérletet, ahol én laktam.

Viszont ez azzal járt, hogy az én drágám két hetet töltött itthon, két hetet anyukánál segíteni, ügyeket intézni, stb. (amúgy anyukának volt is más segítsége otthon, anyuka meg egy életerős, egészséges asszony volt).

Mondhatom, nem is lett ebből a kapcsolatból énekes halott.

2015. máj. 19. 11:10
 22/23 A kérdező kommentje:
Hát, rossz azt olvasni hogy az ilyen kapcsolatoknak nincsen sok jövőjük...
2015. máj. 19. 21:27
 23/23 omba ***** válasza:
79%
Nincs, ha a párod nem tudja a közös jövőtöket a múltja elé helyezni.
2015. máj. 20. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!