Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósjelöltem egy alattomos dög? Mivel lehet egy rosszindulatú vénasszonyt kordában tartani?
Ég és föld, hála az égnek.
Meg a férje halála tett te be nála a kaput állítólag. Akkor még nem ismertem a párom.
Elnéző vagyok, meg minden, de úgy is be akarja betonoztatni az emésztőt. Lassan ott tartok, hogy alulnézetből tája majd véletlenül a keverőgépet.
Az ex anyósjelőltem is kibírhatatlan volt a kisfia volt számára a minden ...de kimosni a ruháját baszta.
jajj de jó lenne megszabadulni tőle..
Mi a különbség a vöröshagyma és az anyós között?
- Mi?
- Miközben az anyóst szeleteled, nem sírsz!
Mi a hasonlóság az anyós és a hegyi ösvény között?
- Na mi?
- Hogy mindegyik egy csapás!
XD
Egy dolgot tehetsz,elfogadod így :) hisz szereted a lányát,vele vagy.
Hidd el sokan szenvednek ezzel a problémával.Nem vagy egyedül :)
Egy idő után megfog téged szokni,és te is őt.
Ha nem kell együtt élned vele,tedd össze a kezed,és próbáld meg kibírni azt az időt,amikor látogatóban vagytok.
Ha meg együtt éltek vele,akkor a szeretett nőért tedd félre a haragod.
Ha rámosolyogsz hidd el,sokkal rosszabb neki,mintha a haragodat táplálod :) Kitartás!
Szerintem le kell vele ülni megbeszélni a dolgokat. Eléggé erős fegyver, ha megkérdezed és kihúzod belőle mi az amiért úgy viselkedik ahogy. Elmondod neki udvariasan mi az ami zavar téged és megkérdezni miért csinálja.
Tudod az esetek 90%-ában az emberek nem amiatt marnak bele a másikba ami a vita veszekedés tárgya, hanem teljesen más okokból amit lehet még meg sem fogalmaztak magukban. Meg amikor megoldást keresel akkor próbáld meg felfogni megérteni az ő nézőpontjából a dolgokat, megérteni, hogy miért akarja azt amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!