Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósjelöltem egy alattomos dög? Mivel lehet egy rosszindulatú vénasszonyt kordában tartani?
12!!
Milyen előző? Semmi előzőről nem szóltam!
Cseréljünk csak 1 (egy)napra. Ha nem fakadsz ki 24 órán belül, nem panaszkodom a "jóasszonyra".
És mi ostoba és értelmetlen, abban amit írtam?
Szó szerint korlátozni kell valahogy, mert nem állapot.
Mindenáron meg akarja mérgezni a szomszéd macskáját, mert az ő kertjében is vadászgat.
Leüvölti és verni akarja az utcában focizó gyerekeket (azért nem volt még feljelentés, mert szerencsére gyorsabbak.).
És még lenne 1-2 nyalánkság.
Két dolgot azért leírnék.
A macskára megértem miért dühös, ugyanis ha az ő kertjében vadászgat, az azt is jelenti, hogy oda szarik, és szétkaparja az összes ágyást. A macskahúgy nemkülönben büdös, pláne ha fiú és jelölgeti a helyet a nőstény macskák miatt. A másik, hogyha odaszokik a macska, simán bemegy a házadba, és megrág megzabál mindent, nem tudsz egy süteményt jószívvel otthagyni az asztalon szabadon az idegen macska miatt. Nálunk konkrétan csukni kellett az ajtót, mert nyáron nemegyszer ott találtam tetten a szomszéd macskáját a konyhaasztalon - ahol eszünk egyébként - zabálva a kint hagyott ételt. Azóta nincs ilyen amióta bemákoltunk két nőstény macskát magunknak akik 10 kilós vadállatokká nőttek. :)
A másik, hogy a gyerekek amikor játszanak, üvöltöznek, meg csattognak. Nem tudom hol éltél eddig, de kb rohadtul idegesítő amikor 2-5 vadidegen gyerek ott üvöltözik délután este 4-9 órakor a házad elött amikor már leginkább pihennél az egész napos baromságok után. Meg mi a rákért ott játszanak üvöltöznek a háza elött? Mi a rákért nem mennek akkor játszótérre/focipályára jaa hogy azért lépni kell kettőt? Jaa hogy azért anyucinak/apucinak is meg kell erőltetnie magát? Én el tudom vinni a gyereket a szomszéd nem? Ne már.... O_o
Nyilván az anyós jelölted hajlamos túlkapásokra, de megmondom őszintén teljesen jogosan dühös. Én is ideges lennék.
Úgy látom, hajlamos vagy mellreszívni olyan dolgokat amiket nem kellene elítélni valakit azért mert nem vagy képes belegondolni a dolgokba. Kérdezd meg anyósod sztem ugyanezt fogja mondani amit leírtam.
#10 voltam és 28 férfi
Jaj ez lemaradt: Milyen "nyalánkság" van még?
#10 votam megint
És még te írtad,hogy megbeszélni vele?
Nem a macskàt,hanem téged és anyòsomat kellene mérgezni.
A gyerekekm meg képzeld, a k0örnyező szomszédok gyerekei. És azért gyereke,hogy jàtszanak és zsongjanak. Meg így legalàb, szem előt vannak(kótekedést megelőzve:zsàk-földút).
Már ne is haragudj testvérem, teljesen zsákutcában vagy.
Az utca nem játszótér, nem gyermek megőrző ahova kidobhatod akármikor a gyerekedet, hogy elüsse valami, és nem közösségi gyűjtöde. Az út közlekedésre van, és mint ilyen, játszó gyereknek semmi de semmi keresnivalója ott nincsen.
Egyébként amúgy nevetséges vagy szerintem, ugyanis én leírtam miért nem jó az amit adott macska csinál, amit adott gyerek csinál. Te mit reagáltál mmm? Azt, hogy engem is mérgezni kellene. Gratulálok. Nem anyósodban van a probléma, hanem benned. Mindenkinek természet adta joga - ahogy neked is - hogy nyugodtan töltse az estélyét, hogy ne csesszék szét a kertjét amiért dolgozott és hogy adott embert tiszteletben tartsák.
Nem tudom és nem is értem, miért kellene engem mérgezni azért mert én inkább időt töltök a gyerekkel és nem sajnálom, hogy el kell vinni játszótérre, edzésre a barátaihoz - ahol levezetheti az energiáját - mintsem hogy kiengedjem az útra szaladgálni mint egy kutyát, hogy elészaladjon netán egy autónak, vagy szétcsessze mindenkinek a napját az üvöltözéssel. Csak az igazi gyökerek mint amilyen az én szomszédom engedi ki a gyerekeit játszani az utcára ahol az egyiket el is csapta egyébként az autó - remélem így már érted miért vagyok annyira ellene ennek - ahol is eltörte az a gyerek a karját.
Az meg már ne is haragudj szinte kötelező, hogy az ember megnevelje az állatját. Én soha nem bántottam egyik macskámat - másét sem - de én megneveltem úgy, a macskát, hogy se a hév állomás fele nem megy, se a szomszédokhoz. Ebből kifolyólag szerintem logikus elvárás hogy a szomszéd állata ne az én kertemet szarja össze.
Még annyit testvérem, hogy hagyd magad mögött ezt a végtelenül egysíkú és együgyű szemléletmódot és kezdj el perspektívában gondolkodni mert ezzel végső soron csak magadnak meg a párodnak fogsz ártani.
Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!