Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet lepattintani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lepattintani a nekem tetsző lány rosszindulatú barátnőjét?

Figyelt kérdés

2013. febr. 4. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
"Megfogom dugni a spanodat, jobb ha beletörődsz, de ha nagyon akarod, tégedis"
2013. febr. 4. 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

áááá előző ez nagyon jó!!!! :D :D

Am meg nem tudom a választ... :/

2013. febr. 4. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Elmondod kiszemeltednek, hogy hajtott rad es rola meg komprimitalo dolgokat mondott neked.

Igy, ha a rosszindulatu dög teged ocsarol neki, arra gondol, hogy azert teszi, mert meg akar kaparintani maganak es elintezi helyetted, hogy ne alljon közetek ;)

Varom a: "tanincs, mester" like-okat ;)

2013. febr. 4. 22:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod a Neked tetsző lánynak,hogy a barátnője egy rosszindulatú dög.Ha fontos vagy a csajnak,Neked fog hinni,a ,,barátnőjét" meg kerülni fogja,és nem fog hallgatni rá.
2013. febr. 4. 22:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez a tanics mester lájk meg durván szúrja a szemem.A ,,Taníts,Mester!"-lájk jobban tetszik.
2013. febr. 4. 22:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha beleképzelem magam egy ilyen szituba.. ha nekem lenne egy ilyen barátnőm, aki rosszindulatú tuti magasról tennék rá mit szövegel.. ha meg akarok ismerni egy pasit megismerem akkor is ha az egész világ ellene beszélne :D Ilyen téren befolyásolhatatlan vagyok :) hogy iktasd ki? neked szövegel am, vagy a csajnak tömi a fejét minden félével?
2013. febr. 4. 22:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Kavalier: Mester! Én tényleg nem tudok mit hozzátenni... :D :D :D Teljesen korrekt válasz.
2013. febr. 4. 22:14
 8/12 anonim ***** válasza:

;) Igen, pont a vagany reszt rontottam el ... megerdemlem!

Ezenkivül hozzafüznem, hogy naiv gondolatnak tartom a szembesitest. A kiszemelt valoszinüleg nem ugyanugy latja a baratnöjet es eselyes, hogy jobban fog ra hallgatni, mint egy udvarlo sracra. Ezenkivül egy ilyen jellemmel rendelkezö alak a jövöben is allando problemat jelenthet.

2013. febr. 4. 22:23
 9/12 A kérdező kommentje:

az a gond hogy a lány egy kissé visszahúzódó és kb ez a rib... pedig a legjobb barátnője de ez úgy van ha én elhívom valahova a ribanc már rögtön szervez valamit arra a napra hogy még véletlen se találkozzunk..... kb ott tartok most hogy legszívesebben meg verném de egy lányt nem üthetek meg.... -.-

tényleg csak akkor lehetünk együtt ha ő épp otthon haldoklik valami betegségben.

2013. febr. 6. 16:11
 10/12 A kérdező kommentje:
az első kommenthez szólva szerintem lemenne hídba ha ezt így mondanám neki :D
2013. febr. 6. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!