Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szívtelenek a tini lányok, miért jó az nekik, ha belegázolnak egy nekik nem tetsző fiú lelkébe?
egy egyszerűbb megoldás :)
ne akarjatok folyton tinir***ancokkal összejönni, csak akkor ha van kocsid, meg pénzed, különben semmi esélyetek...
meg kell látni a kedves aranyos szürkeegér lányokat is... én így dugtam végig a középsulit... (és én sem vagyok jó pasi)
Ez egy olyan dolog,hogy aki nem szolgálja a nő érdekeit, azt levegőnek nézik, leszarják, semmi nullába tartják. AKit meg nullába se néznek, annak szerinted ki a szart érdekel az önérzete? Kutyát sem. Jót röhögnek rajtad és kész. Holnap már azt se fogják tudni,hogya világon vagy-e.
Mindenki, aki nem elégíti ki az igényszintjüket, annak ez a sorsa. A világ így működik. Csak még nem láttad át. Ne ess seggre annyira a nőktől, mert csak egy lelki roncsot kreálnak belőled. Vigyázz velük, mert hazugság ,hogy nem harapnak. /csakm áshogy harapnak/ Pszichésen tesznek tönkre. Az meg lehet ,hogy szarabb, mintha a fél karodat rágnák le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!