Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy parom szulei ne hallgassanak a rosszindulatu pletykakra, s vegre engem tobbe nezzenek mint exet aki semmit nem segitett nekik? (lennt a lenyeg)
Figyelt kérdés
Rendszeresen latogatjuk parom szuleit, soha nem mondanak semmi rosszat. Akarmi unnepseg van vagy osszeul a csalad kimegyek hozzajuk es segitek az anyjanak suttni fozni. Sokszor jol elbeszelgettunk.. De valamelyik nap parom baratja rakerdezett az apjara hogy hogy tetszik az uj menye ?? Errefel meg egy szot se szolt.. Ami felhaborito volt. Vagy napi rendszeresseggel parom nagyanyja veszekedik hogy bekuljon ki exevel ?! Nagyon zavarja paromat ez a hozzaallas, mert engem sokkal jobban szeret es nem igy lattja a helyzetet. Az oruletbe kergettnek minket.. Mar napi rendszeresseg a csaladi vita. Mi tevok legyunk ?2013. febr. 12. 09:25
1/3 anonim válasza:
valamiért te nem jössz be nekik,az ex viszont igen...régóta vagytok együtt? Az ex szakított vele,vagy ő az exel miattad? Mert ha mondjuk ez a felállás,érthető a szülők részéről hogy nem kedvenek és nem is nagyon fognak.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk regota egyutt.. Es O szakitott az exxel.. de nem miattam csak azert mert lusta volt es parom kellett pl elmosogasson utanna vagy soha nem takaritott, hisztizett rengeteget iyenek.. Megis O a jobb.. parom szerint azert mert mai napig hivogassa az anyjat es leadja a raportot hogy parom mikor kivel hol van.. Es ezert szerettek szerinte ot mert kibeszelte parom az anyjaekkal .. En meg nem vagyok erre kaphato mert szerintem bunkosag es nem egy kapcsolatra vall.
2013. febr. 12. 12:38
3/3 anonim válasza:
Igazából az kell ilyenkor, hogy a párod elbeszélgessen a szüleivel és jól lecsessze őket.
Volt egy ismerősömmel hasonló, a szülei folyton sóhajtoztak az exért, aztán egyszer bedühödött és elkezdte mondani, hogy mi volt a baja a sráccal, és amikor már a szexnél tartott, rákérdezett, hogy MONDJAM MÉG?
Többé nem volt gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!