Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ennyire rosszindulatú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ennyire rosszindulatú egy ex?

Figyelt kérdés
Már úgy vagyunk egy fiúval, de még nem hivatalos, nem kürtöltük világgá hogy van köztünk valami (csak egy szűkebb rétegnek). Egy dologtól félek. Az exem miatt. Akivel 1 éve szakítottam, és azóta sem tudta kiheverni, azóta is rólam beszél, hazudozik, stb. Még a barátja is bosszúból el akart ütni, persze szerencsém volt, de azt sem értem, hogy lehetnek ilyen emberek a világon. és miért fordultak ki magukból ennyire. A lényeg, hogy a mostanival vannak közös ismijeik, akikkel régen én is találkoztam és " agymosáson" mentek át, az exem rosszindulatának köszönhetően. Írok egy példát: Kapcsolatunk alatt mocskolt engem a hátam mögött, hamis dolgokat talált ki, terjesztette, stb... Amiket utólag tudtam meg.
2013. máj. 13. 11:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Az lenne a lényeg, hogy bele nyúlna, mert nem százas sem ő sem a baráti köre.
2013. máj. 13. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:

"Még a barátja is bosszúból el akart ütni,"

Az exed vagy az új csávója nem c betűs átlagpolgár véletlenül? Azok szoktak amolyan "nyírd ki, öld meg, tedd tönkr eaz életét" elv szerint élni.

2013. máj. 13. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha erre az elütéses kísérletre van tanúd akkor fel is jelenthetett veszélyeztetésért sőt talán a gyilkossági kísérletet is kimeríti. Az exed ellen is tehetsz jogi lépéseket rágalmazás esetleg zaklatás miatt. Persze nem vagyok ügyvéd de szerintem így van. Egyébként a volt palidnak meg semmi köze nincs már a mostani életedhez. Ne hagyd hogy terrorizáljon titeket.

23/F

2013. máj. 13. 12:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Beszéltem a rendőrséggel, és ott szinte kiröhögtek. Hogy ilyen piti dologért felhívtam őket. Szóval már rájuk se lehet számítani. Igen, ki se próbált kerülni, bele taposott a gázba és hajszál híja volt, hogy majdnem elütött.
2013. máj. 13. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:

nem érdekes hogy mit mondanak a rendőrök vagy mit mondanak. Legyél erélyes! Jogodban áll feljelentést tenni akár milyen pitinek gondolják, bár nagyon csodálkozom ezen a hozzá álláson amit irántad tanúsítottak...

23/F

2013. máj. 13. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!