Anyósok, menyek! Vannak olyanok itt, akik jóban vannak egymással? De csak olyanok írjanak, akik pozitív példával rendelkeznek. 30F
Nekem a parom kulfoldi, igy az anyosom is. Es halat adok az egnek, h ilyen anyosom van, ugyanis rengeteget segit, de nem tolakodo. Most 61 eves, de nagyon fiatalos, optimista gondolkodasu, rendkivul "laza" es alkalmazkodo. A parommal 2 gyerekunk van es soha egyszer nem szolt bele abba, h hogyan neveljuk oket, meg akkor sem, ha esetleg nem ertett egyet a modszerekkel. Pedig neki aztan van tapasztalata, hiszen 4 gyereket felnevelt. En viszont szoktam kerdezni, m szamit a velemenye. Ha kerdezem, elmondja es ennyi.
Sajnos az en szuleim Mo-on elnek, igy veluk nem sokat talalkozom, de igyekszem a gyerekeket par honapra/hetre hazavinni, es azert a szuelim is kiutaznak neha. A parom is joban van anyukammal.
Anyám mindig jól kijött a vejeivel és menyeivel ...
még akkor is ha nem kedvelte őket ...
egyszerűen ö nem szól bele az életünkbe nem mászott ránk nem folyt bele
de ha kell ott van mögötted
ha tanács kell akkor nem kertel elmondja a véleményét
és ha hülye valamelyikünk akár a gyereke akár a gyereke párja) akkor szemtől szembe megmondja - de ez ritka 10évente ha 1x van ilyen
a gyereknevelés szerinte az anya dolga - mondjuk ö azért szigorúbb nagyi szerintem mint én - de minden hülyeségbe benne van az unokákkal :-)
Az anyosom egy igazan furcsa ember megis tokjo vele a kapcsolatom:-))Kicsit a lanyakent kezel, mindig probal fozni tanitani de ami a lenyeg, h elvakultan a ferjem mellett allnak, hanem megertik az en oldalamat is.
A sogornommel megallas nelkul veszekednek mert mi dketto nagyon eros termeszet, szoval nalam a jo kapcsolat titka az, hogy soha de soha nem vitatkozom vele es mi dig megdicserem a nappalijat, hajat, foztjet akarmilyet, pl az uj lakokocsija berendezeset :-)))!Mindezt ugy h kb.semennyire nem erdekel de ot ez bolodgga teszi.
Minden honapban kapunk valamit, rendelnek nekunk konyhai gepeket (sosem kertuk) de mivel fozni nem tudok es nem is erdekel igy be sem kapcsolom:-)))
Szoval a titok az h adni kell a szavara es nem vitazni....amiota ismerem mar a sutott feherrepat is megeszem pedig utalom, csakhogy ne nelegyn belole vita:-)))Ennek koszonhetoen egyszer surlodtunk 5 ev alatt:-))))
Első anyósomról csak jókat tudok írni.Okos,értelmes nő volt,jókat beszélgettünk,és segítettük egymást,mondhatni egymás szövetségesei voltunk.Mikor szétmentünk a párommal,akkor is meglátogattam időnként.Sajnos már nem él :(
A második sajnos az ellentéte,úgy érzem,nem rajtam múlik a jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!