Nem túlzás ez egy anyósjelölttől?
Túlzás vagy sem, te is kifogtál egy tipikus fiús anyukát, ez van.
Költözzetek össze minél előbb, lehetőleg ne anyós közelében, és onnantól rohadtul legyen a magánügyetek, hogy ki mennyit dolgozik, hogyan osztjátok meg a házimunkát stb.
A párod se beszélje ezeket meg anyucival, mert nem az ő dolga. Ha ezeket nem tartjátok be, akkor magatokra vessetek, az ilyen típusú anyós ha minimális teret is kap, már fekszik is be közétek az ágyba...
Hú, te aztán bőbeszédű vagy.
A lényeg az, hogy a párod anyja tipikus anyós lesz a szó pejoratív értelmében.
Semmi értelme rájuk szólni, nincs is jogod hozzá.
A párod nem sokáig fog házias maradni, ez csak a beetetés időszaka.
Maradj ki a párod- anyja konfliktusokból, jól nem jössz ki belőle.
Alapvetés: a pasidnak nem dolga "segíteni".
Segítés azt jelenti, hogy a háztartás a te feladatod, s ő, a kedves és jó, leveszi a a válladról néha, a kedve szerint egy-két apróság terhét, s te még hálás is lehetsz neki érte.
Ezúton közlöm veled, hogy ha mindketten dolgoztok, akkor kettőtök dolga, FELESBEN a háztartás. Miért ne mosogathatna?
Nem is értem, ilyen fiatalon ezt a cselédtempót.
A te szempontodból "anyósjelólt" - őt meg a hideg rázza ettől a gondolattól.
Azért is "Az anyukája mai napig rászól, hogy vegyen fel még egy pulcsit"
Jól látod, nagyon nem akarja / képes elengedni a kisfiát, és hát a fiú reakciót olvasva nem vennék én sem mérget arra, hogy az összeköltözésetek meg fog valósulni.
Szerintem, ha elviszed a fiát, az rosszabb lesz.
Amúgy a kiabáláshoz annyit tudok hozzátenni, hogy a mi családunk is ilyen, hangosak vagyunk, folyton kiabálunk, a férjem is mondta, hogy nincs oda érte, de most mit csináljak? Ilyenek vagyunk. Biztos itt engem lenéznek, meg primitívnek tartanak, de nekünk ez így működik és rendben van. Régebben mondtam a férjemnek, ha az sok neki, mikor négyen vagyunk, akkor várja meg, mikor összejövünk vagy huszonketten valami családi eseményen...
Szerintem még mindig jobb az kiabálunk egy pulóver miatt, de amúgy szeretjük egymást téma, mint az, mikor csendben körbebámulja egymást a család, és szépen mosolyognak a vacsora alatt, de mindenki tele van évek óta halmozódó ki nem mondott sérelmekkel, sokszor akár hatalmasakkal is, amivel kapcsolatban inkább mindenki úgy tesz, mintha nem is lenne, mert az a legegyszerűbb és akkor nincs baj, meg konfliktus. Nálunk mindenki mindent kimond, ha kell hangosan, később nincs is baj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!