Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság, házasélet vagy kutya?
Figyelt kérdés
Az egész történet úgy kezdődött hogy a férjem vett egy kutyát. Ezt közös döntés volt. De a kutya egyre nagyobb szerepet kapott az életünkben. Most már ott tartunk, hogy minden éjjel velünk kell hogy aludjon ágyban. Hiába tiltakozom. Én ezt már nagyon nehezen tolerálom. Ilyen körülmények között már a sex-hez sincs kedvem. Fel lehet oldani valahogy ezt az ellentétet?2015. jan. 23. 16:13
1/18 anonim válasza:
A barátnőm a macskájával volt így. Abba kellett hagyni a szexet, ha a macska oda bújt hozzájuk, mert hogy sérül a lelke szegénynek. Ott is hagyta a pasija.
3/18 anonim válasza:
1-es nem csoda! :D Ha hozzank jon be a macska "kozben", hiaba vagyunk macskaimadok, repul :)
4/18 anonim válasza:
Nekem is -e miatt romlott meg a kapcsolatom a párommal,sosem gondoltam volna,hogy ilyen létezik.
Bár nem aludt közöttünk a kutya,de onnantól kezdve elmúlt a szerelem /mindkettőnk részéről/ és minden más is.
Csak vele foglalkoztunk,olyan volt mint a gyerekünk.
Legközelebb biztosan nem engedem ,hogy ilyen dolog történjen,és azóta sem értem mi történt,csak azt tudom,hogy a kutyu miatt volt....
Remélem ti meg tudjátok oldani!
5/18 anonim válasza:
Nálunk van egy kis szobakutyus, akinek az ágya a hálószobában van mellettünk. Feljöhet az ágyra is, de az éjszakákat kötelezően a földön tölti. Próbáld meg a férjedet rávenni, hogy a kutya maradhat a hálóban, de nem az ágyon. Ez így tényleg nem jó!
6/18 anonim válasza:
#4! Fején találtad a szöget: "Csak vele foglalkoztunk,olyan volt mint a gyerekünk. " (Igy szokott gyakran lenni. Hát nem szégyen?)
7/18 anonim válasza:
Én inkább úgy vagyok vele, hogy ha megtudom, hogy a barátnőm nem szereti a macskákat, ő repül :D
8/18 anonim válasza:
Ha valakinek ilyen beteges szinten fontos a kutyája/macskája, akkor dugja meg azt.
9/18 anonim válasza:
#8 mivan fáj az igazság, hogy valaki jobban szereti az állatokat mint a szexet (gondolom te is így jártál mint ahogy #7 írta) xD
10/18 anonim válasza:
Kedves 50%-os! Te úgy vagy hülye, ahogyan kinézel. Ennyi ésszel, kérlek ne szaporodj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!