Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság, házasélet vagy kutya?
Én nagyon szeretem az állatokat, van is két benti cicánk, de az ágyban ők sem alhatnak velünk, pedig valljuk be, mérföldekkel tisztább állatok, mint a kutya...
Azt hiszem a helyedben vennék a kutyának egy kényelmes alvóalkalmatosságot az előszobába vagy nagyszobába, és közölném a férjemmel a helyedben, hogy ha a kutya nem alszik kinn, akkor én a kanapén fogok mostantól, és előkészítem a válókeresetet a második alkalommal.
Kérdezd meg tőle, hogy a kutya a fontos, vagy a házasságotok, mert ha elmarad a szex, előbb utóbb elhidegülés lesz belőle.
Ez amúgy durva. Én szeretem a kutyákat, van 3 is, de egyik sem jöhet fel az ágyunkra!
Ha ilyen helyzetben lennék, vennék magamnak egy vibrátort, éjszakára kiköltöznék a nappaliba a kanapéra, és 5-6 orgazmus után jókat szundítanék. :-)
Én mondjuk tényleg meg is csinálnám egyrészt poénból, másrészt mert kíváncsi lennék, hogy mennyi idő után kezdenék hiányozni valakinek a hálószobában, de nyilván nem azért írtam, mert bárkinek komolyan ilyet tanácsolnék. :-))
Komolyra fordítva a szót, én nagyon szeretem a kutyákat, volt is három, de sosem engedtem volna, hogy az ágyamban, vagy az ágyunkban aludjanak.
"Ilyen körülmények között már a sex-hez sincs kedvem."
Ezen mondjuk nem csodálkozom. A férjed ezek szerint lenne, a kutyával egy ágyban???
Tényleg, a kutya máltai selyemkutya, dán dog vagy valahol a kettő között?
Ez a "velünk kell hogy aludjon" nagyon rosszul hangzik.
Nekünk két cicánk van, csak bentiek, tisztábbak, mint a férjem :D Bár kezdetben nem szerettem felengedni őket, egy ideje velünk alszanak.
Nálunk így teljes a család: a férjemmel összebújva, az egyik cica az oldalunkon fekszik, a másik valahol a lábunknál, de ez nem jelenti azt, hogy nincs szex :D
Akármennyire szeretjük a vakarcsokat, ha menni kell, hát menni kell. Minden akciónál, vagy ha éppen zavarnak, kitesszük őket a szobából, aludhatnak bármilyen aranyosan.
Nálatok ez nem működik? A férjed hogy óhajt így szexelni, a kutya mellett? Vagy valami más zavar?
Nekem volt benti cicám is kutyám is, de eddig nem okozott ez lelki törést. Mondjuk a kutya nem aludt az ágyban állandó jelleggel, bár sokszor feljött. De azért nyilván ha szexeltünk, kiküldtük. A cica egy érdekesebb dolog volt mikor szex közben kinyitottam a szemem és a fejem fölé hajolva mereven nézett a szemembe. Na az para! De ő is repült. Igaz az aktust szétröhögtük :D :D
Egyrészről azt javaslom, légy lazább, másrészről meg, ha te nem szeretnéd, hogy az ágyban aludjon, akkor ragaszkodj hozzá, hogy a férjed oldalán egy kis kutyaágyon aludjon a földön. Ha szexeltek, küldjétek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!