Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok, nem túlzás így...

Mit gondoltok, nem túlzás így reagálni?

Figyelt kérdés

Előzményként annyit,hogy a sógoromnak nagyon fontos az autója, óvja-védi mindenhogy, az édesapja pedig egy 60-as arrogáns,kimért ügyvéd.

Ő sikeresen összetörte az autóját, így a napokban kölcsönkérte a sógoromét, és az autóban bagózott, telenyomta a csikktartót is, úgy hogy a sógoromék nem dohányoznak és az autóban sem gyújtott még rá senki, így várható volt,hogy iszonyú nagy botrányt csap a sógorom, ám ez mégsem jött el, nem is kérte számon az apján, kitakarította a kocsit, morgott magában, szidta az apját és kész.

Ma pedig az történt,hogy az 5 éves unokaöcsém a hátsóülésen joghurtot evett, amiből egy csepp az ülésre folyt, és a sógorom meg kiakadt és elkezdett ordibálni mint a fába szorult féreg majd hátranyúlt és kitépte az unokaöcsém kezéből a joghurtos poharat (végigfolyatva a benne lévő joghurtot az egész autón) és kihajította az ablakon.(ehhez külön gratuláltam)

Mindezt azzal magyarázta,hogy most kezelte valami bőrápolóval az üléseket és most kezelheti le újra (nagy dolog).

Ezután a boltba betérve annyit mondott az unokaöcsémnek,hogy sajnálja,hogy kidobta a joghurtot válasszon valami édességet magának, és ezzel le volt tudva (vagy legalábbis nem tudom,hogy történt e valami,nem voltam ott utána)

Viszont én sokkal súlyosabbnak tartom,hogy a féltett kocsijában rágyújtottak, úgy hogy ő különösen allergiás a cigaretta füstre/szagra, és egy égő csikk sokkal nagyobb veszélyt jelent az autójára mint az a joghurt, amit papír zsebkendővel is nyom nélkül fel lehetett takarítani.

Kíváncsi lennék,hogy ez lehetett e a feszültséglevezetés az apja tettéért?Mert egyébként a sógoromra is jellemző az arrogancia, és érdekes,hogy az apjával mégsem száll szembe...

2015. ápr. 14. 22:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Miért az autóban kellet a joghurtot odaadni neki?
2015. ápr. 14. 22:08
 2/15 Stonehun válasza:
80%
Itt nem azon van a hangsúly, hogy melyik a súlyosabb. Az egyik véletlen, a másik szándékosan történt, így nem kérdés, hogy jogos volt-e vagy sem.
2015. ápr. 14. 22:11
 3/15 Gabooorka ***** válasza:
77%
Miért mit tegyen egy vaskalapos ügyvéddel aki ráadásul az apja? Perelje be? A gyereknek könnyebb kidobni a joghurtját! Én pedig se apámmal se ügyvéddel nem veszekdnék. Mennyen melegebb éghajlatra és kész.
2015. ápr. 14. 22:13
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Es most neked mi a problemad? Felkapta a vizet, de utana bocsanatot kert, majd vett a gyereknek egy masik edesseget. Problema megoldva.

Az apjatol lehet meg igy felnottkent is tart, + nyilvan mas a szulodet lebaxni.

2015. ápr. 14. 22:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Így van, valószínűleg tart az apjától (az ő dolga), a gyereket meg könnyű leteremteni, pláne ha még benne volt az autóban való dohányzás okozta feszültség.

Nem volt igazságos, de lényeg, hogy elnézést kért és vett másik édességet a gyereknek.

2015. ápr. 14. 22:22
 6/15 A kérdező kommentje:

De akkor se ordibáljon, meg persze az obszcén szavakat sem mellőzte, és most az mindegy,hogy miért ette a joghurtot, ha nem látta volna ahogy éppen lecsöppen akkor soha meg se tudja mert nem látszott meg a bőrön, ráadásul aztán ő maga kente össze az egész autót.

Az meg,hogy allergiás a cigarettára, és úgy kapja vissza az autóját,hogy 20 cikk van elnyomva a korábban "nem dohányzó" autóban, szerintem sokkal rosszabb és inkább amiatt kéne botrányt csinálni.

2015. ápr. 14. 22:23
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Most mit kattogsz ezen? Megtörtént és kész. A pasi belátta, hogy tévedett bocsánatot is kért. Mit akarsz még?
2015. ápr. 14. 22:27
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Jo, akkor verd ki a hisztit es soha tobbet ne menj a kozelebe. Ertem en, hogy kellemetlenul erintett, de nem ertem a felhaborodasod. Bocsanatot kert es kiengesztelte, ennel tobbet nem tudott volna tenni...
2015. ápr. 14. 22:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Az meg, hogy az apjával mit hogy rendez le, az ő dolga.
2015. ápr. 14. 22:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Melyik agyas eteti joghurttal a gyereket autóban?
2015. ápr. 14. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!