Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok, nem túlzás így...

Mit gondoltok, nem túlzás így reagálni?

Figyelt kérdés

Előzményként annyit,hogy a sógoromnak nagyon fontos az autója, óvja-védi mindenhogy, az édesapja pedig egy 60-as arrogáns,kimért ügyvéd.

Ő sikeresen összetörte az autóját, így a napokban kölcsönkérte a sógoromét, és az autóban bagózott, telenyomta a csikktartót is, úgy hogy a sógoromék nem dohányoznak és az autóban sem gyújtott még rá senki, így várható volt,hogy iszonyú nagy botrányt csap a sógorom, ám ez mégsem jött el, nem is kérte számon az apján, kitakarította a kocsit, morgott magában, szidta az apját és kész.

Ma pedig az történt,hogy az 5 éves unokaöcsém a hátsóülésen joghurtot evett, amiből egy csepp az ülésre folyt, és a sógorom meg kiakadt és elkezdett ordibálni mint a fába szorult féreg majd hátranyúlt és kitépte az unokaöcsém kezéből a joghurtos poharat (végigfolyatva a benne lévő joghurtot az egész autón) és kihajította az ablakon.(ehhez külön gratuláltam)

Mindezt azzal magyarázta,hogy most kezelte valami bőrápolóval az üléseket és most kezelheti le újra (nagy dolog).

Ezután a boltba betérve annyit mondott az unokaöcsémnek,hogy sajnálja,hogy kidobta a joghurtot válasszon valami édességet magának, és ezzel le volt tudva (vagy legalábbis nem tudom,hogy történt e valami,nem voltam ott utána)

Viszont én sokkal súlyosabbnak tartom,hogy a féltett kocsijában rágyújtottak, úgy hogy ő különösen allergiás a cigaretta füstre/szagra, és egy égő csikk sokkal nagyobb veszélyt jelent az autójára mint az a joghurt, amit papír zsebkendővel is nyom nélkül fel lehetett takarítani.

Kíváncsi lennék,hogy ez lehetett e a feszültséglevezetés az apja tettéért?Mert egyébként a sógoromra is jellemző az arrogancia, és érdekes,hogy az apjával mégsem száll szembe...

2015. ápr. 14. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

1) Ha nincs időgéped, ez már megtörtént és nem fogsz rajta változtatni

2) üvölt a sztoriból, hoyg az apjával gyáva szembeszállni, egy kisgyerekkel meg könnyű üvölteni és rajta levezetni a feszültséget. Innentől a többit már csak kitalálod.

2015. ápr. 14. 23:54
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
Nekem is az jutott eszembe, hogy az apjával nem mer szembeszállni, csak egy óvodás gyerekkel.
2015. ápr. 15. 00:08
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
És neked ebbe égis miért kell belefolynod? Kicsit olyan okostojás, minden lében két kanál típusnak tűnsz te is, szóval nem ártana a saját jellemhibáidról is kiírni pár kérdést. Lehet nem mással kellene foglalkoznod, hanem kicsit magaddal is, nem?
2015. ápr. 15. 02:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg kitört belőle a felgyülemlett düh amit az apja miatt el kelet szenvednie!

Attól mert valaki "összecseszte" a kocsiját nem azt jelenti hogy másnak is össze kell és szabad...

Amúgy meg egy 5 éves gyereknek nem a kocsiban kell ennie joghurtot és egyéb ilyen folyós,maszatolós,morzsálós dolgokat se... én alapból már meg se engedem hogy elkezdj!

2015. ápr. 15. 08:31
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Tipikus gyáva köcsög viselkedés, a faternak nem mer beszólni, de a kisgyereknek leordítja a szempilláit is.
2015. ápr. 15. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!