Párom szerint efy hat hónapos babára ilyen időben adni kell sapkát, zoknit, bodyt, nadrágot, és egy vastag felsőt. Szerintem ez túlzás. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 19:07
1/8 A kérdező kommentje:
*egy. Bocsi telefonról írok.
2013. aug. 27. 19:09
2/8 anonim válasza:
Maximum egy réteggel szabad többet adni rá, mint ami rajtatok van, a sapka teljesen felesleges, meg a vastag felsö is.
3/8 anonim válasza:
A vastag felső nem kell, elég egy vékony kis dzseki (délután már szerintem az sem). Sapka csak akkor, ha erősebben fúj a szél, akkor is elég egy fülvédős, vékony nyári sapka.
4/8 anonim válasza:
Attól függ ott milyen az idő, ha kint rohangálsz vele, akkor legalább egy fülpántot adj rá a füle miatt. Én is fáztam még ma, pedig fel voltam öltözve rendesen.
5/8 anonim válasza:
Én is így öltöztetném fel a gyereket. Nyilván nem usánkát és vastag gyapjúpulóvert adnék rá, de egy vékony sapkát a szél miatt, hogy védje a fülét, és egy hosszú ujjú pólót biztosan.
6/8 anonim válasza:
Nem kis halászasapkára gondolt a nap miatt? (vagy nálatok ma borús volt az idő?)
7/8 anonim válasza:
Szerintem attól függ is függ h pl, a baba mennyire bírja a hideget, ahogy a felnőttek között a kicsiknél van aki jobban bírja van aki kevésbé..
A te babád mennyire fázós? Mert ha annyira nem fázós akkor szerintem nem kell a sapka se a vastag felső.
De ha fázósabb, akkor adj rá egy hósszúujjút, meg egy kis vékony sapit
8/8 anonim válasza:
a ket éves gyerekem ma majdnem így volt feloltozve,sapka nem volt,és vékonyabb pulcsi,de ő egész nap mozog,szemben egy felevessel.. szóval én is így oltoztettem volna ma fel,de persze ez attól is függ,h nálatok milyen idő volt ma,mert nálunk borús,szeles egész nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!