Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok? Menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Menyasszony beszéde nem túlzás?

Figyelt kérdés
Idén augusztus 27.ére tervezzük az esküvőnket,csak polgári szűk családi körben.Szeretnék én(mennyaszony)verset vagy beszédet mondani az esküvőn az aláírás elött.Mi a véleményetek erről?
2011. ápr. 25. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
szerintem ez egy nagyon aranyos gesztus:) gondolj bele hány esküvőn van az, h mindkét fél verset, beszédet (esküt) mondd, hogy miért szereti a másikat..szerintem a párod is nagyon fog neki örülni.ő is mond beszédet? amugy gratulálok, sok boldogságot.:) 20/L
2011. ápr. 25. 10:33
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Én örültem, hogy az igent ki tudtam nyögni! Olyan izgatott voltam! :)

De egyébként a nővéremék mondtak verset (nagyon rövidet) egymásnak, de ők gyűrűhúzás közben. Szép volt.

Igazából attól függ, hogy mennyire hosszú az, amit mondani szeretnél és az anyakönyvvezetővel is meg kell beszélni.

2011. ápr. 25. 10:36
 3/11 A kérdező kommentje:

Én szeretném meglepni őt ezzel a beszéddel vagy nevezhetjük akárminek is:-)

Úgy gondoltam,hogy az aláírás elött elmondhatnám,szóval csak meglepi lenne a páromnak.De nem tudom még pontosan,hogy mit,majd összehozok valamit.:-)Gondoltam arra,hogy saját szavaimmal megfogalmazok valamit,de arra is gondoltam,hogy letöltök valamit és átírom....:-)

22/L

2011. ápr. 25. 10:36
 4/11 anonim válasza:
50%
Nekünk is pont akkor lesz! :) Én biztos nem mondanék verset, sem beszédet, de csak azért nem, mert az izgalomtól örülök, ha majd az igent kirebegem:))Ha úgy érzed, és a párod is támogat, nyugodtan mondj valamint! Az a fontos, hogy Ő ne érezze ezt feszélyezettnek, vagy túlzásnak, ez kettőtökről szól főleg, és ha közben a szemébe is nézel, még a külvilág is kiesik majd. Sok Boldogságot!
2011. ápr. 25. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Egyáltalán nem túlzás. Nagyon kedves gesztus. Én szívesen lennék olyan esküvőn ahol a menyasszony beszédet mond. Olyan ritka az ilyesmi.
2011. ápr. 25. 10:37
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
sszerintem nyugodtan csináld:) inkább a saját szavaiddal fogalmazd meg (ne a netről) hogy miért is szereted, mit érzel mikor vele vagy, hogy nem akarsz - nem tudsz nélküle élni...:)sok sikert hozzá..esetleg ha megfogalmaztad leirhatnád, szivesen elovasnám:)
2011. ápr. 25. 10:38
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Ha te ezt szeretnéd, akkor vágj bele! Én ugyan anno az izgalomtól nem tudtam volna ilyesmit csinálni (pedig a suliban rendszeresen jártam szavalóversenyre is), de ettől ez még tényleg egy szép gesztus. Sok boldogságot!
2011. ápr. 25. 10:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.Igen én is az izgulós emberek közé tartozom,biztosan elég lesz az igent kinyögni :-)

De szeretnék mondani valamit,bár ezt még átgondolom mert elég lesz még levegőt is venni :-)

arra is gondoltam,hogy anyósjelöltem is mondhatna valamit:-)

2011. ápr. 25. 10:41
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
Nézd, Amerikában meg mindkét fél mond hűségesküt (nem jut eszembe, pontosan hogy hívják) egymásnak. Semmi ciki nincs benne!
2011. ápr. 25. 10:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Az ötlet jó, de nekem rögtön az jutott eszembe, hogy a Páros nem érezné-e magát kellemetlenül, hogy Ő nem mond neked valami hasonlót (lehet mondana, de nem jutott eszébe és ott esik majd le a 20 fillér)?

Ezt gondold át, de amúgy nagyon klassz dolog lenne!:)

22N

2011. ápr. 27. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!