Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tartanátok csak és kizárólag...

Tartanátok csak és kizárólag azért keresztelőt, hogy anyósotok ne balhézzon?

Figyelt kérdés

2015. máj. 2. 10:27
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Senki kedvéért. Majd ha a gyerekem felnőttként hívőnek érzi magát, akkor megkeresztelkedik. Nem tukmálnék rá semmilyen vallást, anyós kedvéért meg főleg nem, ne szóljon bele hogy a saját gyerekem hogy nevelem, sértődjön meg ha akar.
2015. máj. 2. 11:13
 12/49 anonim ***** válasza:
81%
Nem, és ezt közöltem is a szentfazék családdal.
2015. máj. 2. 11:17
 13/49 anonim ***** válasza:
81%

Ha lenne gyerekem biztos NEM!

Meg amúgy se vagyok keresztény.

2015. máj. 2. 11:20
 14/49 anonim ***** válasza:
97%
ha az anyos akarja ,akkor csak azért se...:D
2015. máj. 2. 11:26
 15/49 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk rosszban amúgy, ezek megjegyzés szintűek, csak sok idő míg megérti és ezt nem tudom néha elviselni.

Nem mellesleg 130 km-re lakik, szóval nekünk kellene templomba stb. hurcolászni a gyereket erre áldozni a vasárnap reggeleket.

2015. máj. 2. 11:29
 16/49 anonim ***** válasza:
86%
kizárt dolog, neki ebbe nincs sok beleszólása, nem az ő gyermekéről van szó hanem a tiédről.
2015. máj. 2. 11:29
 17/49 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. máj. 2. 11:33
 18/49 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Ha a párom szeretné, akkor megbeszélnénk, és valószínűleg igen, de ha csak az anyós szeretné, akkor nem.
2015. máj. 2. 11:38
 19/49 anonim ***** válasza:
36%
Semmiféleképpen, mivel kifejezetten vallásellenes vagyok. Egyébként sem hiszem, hogy a gyerekem hitét nekem kellene meghatároznom a tudta és beleegyezése nélkül. Ha olyasmiről lenne szó, ami nem ellenkezik a meggyőződésemmel, a gyereknek sem árt, és az anyóst boldoggá tenné(nem pedig balhézna, és ránk akarná kényszeríteni!), akkor viszont szívesen engednék egyszer-egyszer a kedvéért.
2015. máj. 2. 12:45
 20/49 anonim ***** válasza:
92%
Biztos, hogy nem. Mi a férjemmel mindketten nagyon vallásellenesek vagyunk, eszünk ágában se volt se templomi esküvő, se keresztelő. Mindkettőnk részéről az van, hogy az apáink nem vallásosak, csak végigcsinálták anno a hercehurcát a család kedvéért, viszont mindenki más fontosnak tartja ezeket. Ellenben csak az én nagyanyám piszkálódik folyton, a többiek elfogadták, hogy nálunk semmilyen vallásos dolog nem lesz. Az esküvő előtt is hónapokig fárasztott, hogy majd ő kifizeti, csak legyen templomi esküvő, mert ő elsüllyed szégyenében, hogy nem lesz. Hát, kellemetlen. Megmondtam, hogy nem a pénz miatt nem lesz, hanem mert nem akarunk, ez van. Kénytelen volt lenyelni. Most úton a kislányunk, nyáron születik, hónapok óta hallgatom tőle, hogy de meg KELL keresztelni, hát azt nem lehet, hogy pogány lesz. Mondtam neki, hogy simán lehet, majd csak figyeljen. Majd elfogadja ezt is, muszáj lesz neki. Azért nehogymár a család többi tagja mondja meg, hogy a saját gyerekével mit csináljon az ember...
2015. máj. 2. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!