Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nyelven tartanátok esküvőt?
A párom orosz, én felvidéki magyar vagyok, Németországban élünk. Én értek oroszul, kicsit beszélek is, ő és a családja azonban nem ért sem szlovákul, sem magyarul. (egymás közt angolul vagy oroszul beszélünk)
Az esküvőre hivatalos lenne az ő családja, az én családom, helyi német barátok, valamint az én szlovák, felvidéki magyar és magyarországi magyar barátaim.
Az esküvőt orosz hagyományok szerint szeretnénk.
Viszont azt nem tudjuk, milyen nyelven legyen.
Két nyelvű esküvőn voltam már, de négy nyelvűn még nem.
Hogy oldanátok meg? Ötleteket várok :)
Köszönöm :)
(mindenki csak a saját nyelvén ért, kivéve a felvidéki rokonokat, ők magyarul és szlovákul is)
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.
És a lagzit?
En magyar vagyok ferjem olasz es francua.o. elunk itt is tartoruk az eskuvot. Es francia nyelven tortent!
Ugyanis ha igenel fogtok valaszolni nemet helyen nem fogjak ervenyesiteni es eskuvot!de lehet nalatok ez nem igy van??tudjatok meg elore!!!nalunk csak igy lehetet,max fizetek egy tolmacsot aki forditani fogja az ott hangzotakat. De neked es a parodnak is nemetul fog kelleni valaszolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!