Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen nyelven tartanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nyelven tartanátok esküvőt?

Figyelt kérdés

A párom orosz, én felvidéki magyar vagyok, Németországban élünk. Én értek oroszul, kicsit beszélek is, ő és a családja azonban nem ért sem szlovákul, sem magyarul. (egymás közt angolul vagy oroszul beszélünk)

Az esküvőre hivatalos lenne az ő családja, az én családom, helyi német barátok, valamint az én szlovák, felvidéki magyar és magyarországi magyar barátaim.

Az esküvőt orosz hagyományok szerint szeretnénk.

Viszont azt nem tudjuk, milyen nyelven legyen.

Két nyelvű esküvőn voltam már, de négy nyelvűn még nem.

Hogy oldanátok meg? Ötleteket várok :)

Köszönöm :)

(mindenki csak a saját nyelvén ért, kivéve a felvidéki rokonokat, ők magyarul és szlovákul is)

2014. okt. 11. 20:20
 1/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem: az esküvő Németországban lesz
2014. okt. 11. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Húha, ez elég érdekes kérdés. :D Bennem felvetődött a kérdésedet olvasva (bár még nem hallottam ilyenről), hogy nem lehetne-e megoldani esetleg, hogy feliratozzátok az összes felmerülő nyelven? Én az angolt vagy az oroszt választanám nyelvnek (úgy beszéltek egymással), de úgy sokan nem értenék. Szóval én utánanéznék, hogy megoldható-e a felirat.
2014. okt. 11. 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:
én oroszul tartanám és csak a fő kérdés és az igen hangzana el 4 nyelven.
2014. okt. 11. 20:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Nemetül,es az igen minden nyelven.
2014. okt. 11. 20:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.

És a lagzit?

2014. okt. 11. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha orosz hagyományos esküvő, szerintem oroszul :D úgyis tudja mindenki mi zajlik egy esküvőn :)
2014. okt. 11. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:

En magyar vagyok ferjem olasz es francua.o. elunk itt is tartoruk az eskuvot. Es francia nyelven tortent!

Ugyanis ha igenel fogtok valaszolni nemet helyen nem fogjak ervenyesiteni es eskuvot!de lehet nalatok ez nem igy van??tudjatok meg elore!!!nalunk csak igy lehetet,max fizetek egy tolmacsot aki forditani fogja az ott hangzotakat. De neked es a parodnak is nemetul fog kelleni valaszolni!

2014. okt. 11. 21:03
 8/10 anonim ***** válasza:
én olyan esküvön voltam, ahol 3 nyelv volt, és a barátok tolmácsoltak. szoval ugy nézett ki, hogy 3 emberke kiállt még, egy csajszi elmondta magyarul, második ember angolul, majd a harmadik franciául. :D Németországban volt az esküvö.
2014. okt. 11. 21:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Feleslegesen komplikálod a dolgot, mindenki tudja, miről van szó, érteni fogják, anélkül, hogy fordítaná valaki. Nem szükséges több nyelven kimondani az igent, vicces is lenne. Legyen németül, szerintem nem is lehet más nyelven Németországban. Sok boldogságot!
2014. okt. 12. 01:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól függően, hogy melyik országban tartod az esküvőt, van ahol előírás a tolmács, akkor is, ha teljesen jól beszéled a nyelvet.Keress meg egy szertartásvezetőt/anyakönyvvezetőt, hogy mit mond, hogyan a legegyszerűbb.
2014. okt. 12. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!