Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartanátok így esküvőt?
Figyelt kérdés
A páromnak nem annyira fontos a "papír", nekem viszont igen. Esküvőre sok pénzt nem adhatunk ki az anyagi helyzetünk miatt, viszont nagy a rokonság a részemről, így illik meghívni őket is (szelektálni tudnék). Párom családja viszont nem fogadott el engem, nem is tartom már velük a kapcsolatot. Ez így elég kellemetlen lenne, ha az ő részéről a legközelebbi családtagok nem lennének ott.2012. aug. 20. 22:16
1/8 anonim válasza:
Legyen sima 2 tanús esküvő. Vagy csak a szülőket hívd meg.
2/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan az ő szülője nem jönne el.
2012. aug. 20. 22:30
3/8 anonim válasza:
Legyen bővebb esküvő, de lagzi nélkül, viszont ültetett vendégfogadással. Ha nem jönnek el a férjed hozzátartozói, hát egye kutya! A férjem egyetlen rokona sem jött el, de a barátai igen. A lényeg: aki számított, ott volt.
4/8 anonim válasza:
Én nem szerettem volna, ha sógornőm felesége jelen van azon a napon, egy ilyen örömteli eseményem, amikor én boldog szeretnék lenni. Szerencsére a férjem sem kedveli a csajt, sőt !Meg van az okunk rá, hogy ne kedveljük, hiszen ha rajta múlna mi nem lennénk együtt, ha értitek.(ezért mindent elkövetett)
Átgondoltuk, és végül arra jutottunk, hogy csak barátok lesznek jelen, mondván, hogy gyors szertartás lesz nem több. Persze utána buliztunk egy jót és nagyon jól sikerült mindent. Semmi kötelező protokoll :)
Felvétel készült, ill. fényképek, azzal kellett a szülőknek beérni. Lehet gonoszul hangzik, de volt az, a szülők elfogadták, csak a sógor felesége tett megjegyzést :)
Mi így oldottuk meg és tényleg zavartalan boldog nap volt a mienk !
5/8 anonim válasza:
Ha csak 2 tanús esküvőt tartotok, akkor nem sértődnek meg a te rokonaid, ha szelektálsz, akkor már lehet és tényleg fura ha a fiú részéről még a szülei sincsenek ott. A 2 tanús után meg vacsizzatok egyet a legközelebbi rokonokkal, szülőkkel, testvérekkel, akikkel jóban vagytok.
6/8 A kérdező kommentje:
Egyházi esküvőt is szeretnék. Már nagyban tervezem az egészet. Köszönöm a véleményeiteket, tapasztalataitokat.:)
2012. aug. 21. 08:52
7/8 A kérdező kommentje:
A párom egyik szülője már meghalt, a másik pedig egy érdekes szerzet a másik gyerekével együtt.
2012. aug. 21. 08:54
8/8 anonim válasza:
én azt csinálnám, hogy a templomira vagy a polgárira meghívnám a rokonságot, de vacsora nem lenne. Mivel ha van illeték, azt úgyis ki kell fizetni, mindegy, mennyien vagytok, de a vacsorát megspóroljátok. Az esküvő maga a szertartás, a lagzi már nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!