7hónaposan vagy majd szülés után tartanátok meg az esküvőt? (lagzi, mulatság nélkül) Miért?
Szerintem szebb ha nagy pocakkal megy férjez mint ha gyermek születése után. Persze mindig van aki megszólja, hogy na csak azért van lagzi mert bekapták a legyet. Én egyik verziót sem ítélem el, mindenkinek maga döntése.
Ha nem akarnak lagzit és nagy felfordulást nyugodtan lehet 7 hónaposan az esküvő. De ha bulit szeretnének szerintem érdemes várni mert pocak nélkül jobban lehet táncolni, enni, inni stb. Persze ha meg már ott a baba akkor meg nehezebb megszervezni az esküvőt. Hova tegyék a gyereket, haza kell érni időre mert másnap vár a gyerek stb.
Na, akkor én leszek az "ellentábor"
Én azt mondom akkor már inkább utána... de sok mindentől függ. Nekem szerencsére nem volt nagy pocakom, de ha az lett volna azzal egy esküvőt végigvinni...tyűűű le a kalappal. A másik, én izgulós típus vagyok, az esküvőn is izgultam, ami azért 7 hónaposan már kihat a terhességre is...
Egyiket sem ítélem el, és úgy dönts ahogy Te szeretnéd! :)
Kedves Kérdező!
Nekem most hétvégén volt az esküvőm, bár még "csak" 17 hetes kismama vagyok. Mondjuk nekem még nagyon pici a pocakom, de egy biztos: ha kismamaként leszel gyönyörű menyasszony akkor az esküvő is sokkal meghatóbb és érzelmesebb lesz. Az tény, hogy én is elég nehezen bírtam a lagzit, és nem nagyon volt kedvem táncolni, de talán én nem is vagyok ez a típus. Viszont ezt a napot sosem csinálnám vissza, és egyáltalán nem bánom, sőt nagyon örülök, hogy babával a pocimban mentem férjhez! :)
Hát akkor én sok mindenkinek nem jöhettem be, mivel 25 hetesen volt 2 hete az esküvőnk.
Szerintem ez a pár magánügye és nem abból kell kiindulni, hogy ki mit szól.
Én nagyon jól éreztem magam.
Nekem júliusban, 25 hetesen volt tavaly az esküvőm. A ruhám gyönyörű volt, amilyet szerettem volna, csak oldalról látszott a pocakom. Sokak szerint terhesen amúgy is kivirultam :) Ráadásul az első trimesztert kórházban töltöttem, vigyáznom kellett magamra. Mégis az esküvőn boldogok voltunk, hajnalig mulattunk. Én nem táncoltam végig, mindenki tudta, hogy jön a baba. Nem osztottunk be minden percet programokkal, így nem kellett igazán semmin izgulni :)
Röviden, szerintem inkább pocakkal, főleg ha lagzi nem lesz. A baba mellett szerintem nehezebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!