7hónaposan vagy majd szülés után tartanátok meg az esküvőt? (lagzi, mulatság nélkül) Miért?
Szia! Én az első babámat esküvő nélkül szültem, a lányunk 3 éves volt, amikor az esküvőt megtartottuk. Ő volt a koszorúslány. Nem bántam, bár akkor még fiatal voltam. Most elvált vagyok és a vőlegényemmel jövőre terveztük az esküvőt, de a babát is terveztük. A baba előbb jön mint a tervezett esküvő, és most sem zavarna ha az esküvőt a baba születése után tartanánk. De a párommal végülis úgy döntöttünk hogy - mindegy hogy ki mit mond vagy gondol - kis családi esküvőt tartunk most nyáron, amikor én 5 hónapos terhes leszek. :)
Ne az foglalkoztasson, hogy ki mit gondol majd a faluban, hanem az érzéseidre hagyatkozz! Jó lesz az amiről a többiek láthatóan meggyőztek, azaz tartsátok meg az esküvőt nyugodtan még a baba születése előtt. üdv,
Szerintem attól függ, hogy milyen jellegű esküvőt szeretnél. Ha fontos az, hogy az esküvőről szóljon a dolog, akkor megvárnám a szülés utáni időszakot, amikor mondjuk már 2 éves lesz a gyermek.
Én voltam egy ilyen esküvőn. Kb 40-en voltak, csak polgári volt és egy dj-s kis lagzi. Nagyon klassz volt :)
11-es vagyok.
Túl vagyunk rajta és azt kell mondjam, hogy sokkal jobban, meghittebben sikerült, mint gondoltam volna. :)
Ennél szebb napot el sem tudtam volna képzelni. A Kicsit megkértem, hogy "segítsen", ne kínozzon. :D Így szinte csak estére pörgött be, de akkor meg mindenki pocakot akart fogdosni, így megmutatta mindenkinek, hogy ő milyen kis erős már. :D A FÉRJ szerelmes lett belém újra. (bár azt mondta, ennél jobban már képtelenség) :D
És kb. éjfélig bírtam.
Én azt mondom, vágjon bele bátran mindenki, aki hezitál ezen! Igaz, hogy nem tudtam annyit enni, egyáltalán nem tudtam inni és rohangálni, de így is életem egyik legszebb napja volt. És jó érzés volt a Picit a pocakban tudni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!