Kismamák? Ti néztetek szülés videókat?
Bár nekem már volt 2 szülésem, de ahogy közeledik a nagy nap, annál több ilyen videót nézek. Azt nem tudom, hogy miért, de érdekesnek találom, engem egyáltalán nem ilyeszt meg:)
39hkm.
igen néztem, legalább tudtam mire kell számítanom. az első szülés után már nem tűnt olyan ijesztőnek, szívesen nézegettem őket.
meg a www.anyaleszek.hu oldalon vannak szüléstörténetek, azokat még most is olvasom rendszeresen :)
2 kisfiú anyuja
A szülésfelkészítőn levetítettek egyet, az nagyon szép szülés volt (kádban).
Mindemellett nem ajánlom.
3 szülésem volt, és biztosan tudom, hogy amikor átéled, az EGYÁLTALÁN NEM OLYAN mint ha megnéznél egy videót.
Egyrészt nem látod magad abból a szögből, (de ez a kisebbik különbség), másrészt teljesen más tudatállapotba kerül a nő (hormonálisan, szóval ezt nemigen lehet előre elképzelni), emiatt teljesen természetes lesz minden, ami történik, ha benne vagy a folyamatban.
Így összességében én nem javasolnám, főleg ha izgulsz a szülés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!