39hetes kismamák hogy vagytok, vannak jósló fájásotok, mikorra vagytok kiírva? Mostanában fájdogál az alhasam szerintetek közeledik a szülés?
38. hetes vagyok. Gyakran keményedik már a hasam, és pár napja nagyon nyűgös vagyok. Mostanáig tele voltam energiával, takarítottam, jöttem-mentem, de 3 napja falra tudnék mászni. Legszívesebben már most fognám a cuccom, és mennék szülni.
Te hogy vagy? Izgulsz? Kislány vagy kisfiú lesz?
A derékfájás nálam is a fő probléma. Reggel mire letusolok, felöltözöm és rendbe kapom magam, már olyan fáradt vagyok, úgy hasogat a derekam, hogy le kell ülnöm pihenni. A lábam nekem is kezd picit vizesedni, az ujjaimon érzem főleg.
Mi is kisfiút várunk, Dániel lesz a neve. Ezt a kis időt már csak kibírjuk valahogy :) Szorítok neked
Nahat, kedves kerdezo! Mi is Marcellt varunk! :)
25-re vagyunk kiirva, de meg nincsen joslom se. Az alhasam nekem is feszeget, de nem mondanam fajasnak!
A labam viszon mar akkora mint egy vizilonak! :)
Kitartast mindenkinek es konnyu szulest!
Sziasztok!
Én 30-ra vagyok kiírva, és mi is Marcellt várunk! :-)))
Marcipánbaba nagyon aktív, úgy tud rugdosni, hogy szinte a könnyem csordul.
Gyakori, rendszertelen fájásaim vannak, a pocak kőkemény, az erőm drasztikusan fogy...
Mi már pár napja bevonultunk csomagostul a kórházba, mert egész éjszaka görcsöltem- sajnos hazaküldtek, még nincs itt az idő...
Nagyon nehéz a terhesség vége, eddig mindent csináltam, festés mázolás...stb, most mint egy lajhár.
A szülésznő szerint most pihenjek, készüljek mert nemsokára szülünk, egy ujjnyira nyitva a méhszáj. Ja, és kiadta, hogy sokat szeretkezzünk! Ami azért izgi mert semmi kedvem hozzá.
Hol fogtok szülni?
Szia!
1-es vagyok..
Ugyan úgy érzem magam mint Te. Most már a fekvés is fájdalmakat okoz. Éjjel is forgolódok, sehogy sem jó. Holnap megyek az orvosomhoz, szerdán pedig a kórházba kivizsgálásra, mert több ok miatt is császárra javasolnak. A kislányom is császárral született (4kg-al), és a kis Dani babánk is állítólag nagyocska. Hatalmas is a hasam, még idegenek is megállítanak az utcán azzal, hogy "ikrek?" Én külföldön szülök, mert kinn élünk.
Kitartás csajok, már nincs sok hátra, és utána már csak azon nyavalygunk majd, hogy milyen jó lenne pár órát aludni is :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!