A győri kórházban szült valaki mostanában vagy fog szülni? Tapasztalatok? Orvosok, nővérek milyenek?
Akihez én járok, havonta 7 ezer, a szülésnél meg annyi, amennyit adsz, Ő nem mondja meg még, mert fiatal lelkes orvos még, ezért is váltottam rá.
Szülésre 40 köröl gondoltam.
Tervezett császárom lesz.
Szia! Én decemberben szültem, nem volt fogadott orvosom, se szülésznőm, mégis úgy érzem, maximális ellátást kaptam. A doki 4 nap alatt többször is jött, hogy megnézze, mi van velünk. A csecsemősök között egy hölgy volt, aki kicsit gorombább volt, de ő is segített. Nem tudtam szoptatni (azóta sem megy), de majdnem minden etetésnél próbáltak segíteni, még a hazajövetel előtti órában is, pedig akkor már nem kellett volna foglalkozniuk velünk.
Jó tanács: fürdőköpenyt mindig vegyél, ha mosdóba mész (főleg éjjel), mert a bagósok nyitva hagyják az ablakokat:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!