A Péterfy kórházról érdekelnének a tapasztalatok. Fog valaki mostanában ott szülni?
Nincs még tapasztalatom, de hallomásból semmi jót nem tudok mondani.Szóval én úgy döntöttem, nem ott fogok szülni.
Bár szívesen veszünk bármilyen tapasztalatot.
Érdekelne pl hogy mennyi időt van mellettünk a pici, hogyha nincs komplikáció akkor hány nap után lehet hazamenni stb.
36 hetes kismama
Szia!
Én áprilisban szültem a Péterfy kórházban. A babák a nap 24 órájában veled lehetnek (és veled is vannak), csupán a szülés után van a baba egy ideig a csecsemősnővéreknél. A kórház maga OK, bár a WC igencsak gáz. (a zuhanyzó viszont teljesen jó, felújított) A nővérkék nagyon aranyosak, a csecsemősök már nem annyira.. de ott is vannak rendesek. (meghát úgyis veled van a baba, csak fürdetésre vittem be hozzájuk a lányom)Ha ott akarsz szülni ajánlom az alapítványi szobát, ahol van saját WC, zuhanyzó, TV és mikró is. De a normál szobák is jók. 2-3 ágyasak, zárható szekrénnyel és hűtővel.
A látogatók bármikor mehetnek (de ha vizit van ki kell menniük a szobából), így a babát is láthatják bármikor.
Szülés után általában 3 nappal kiengednek ha nincs komplikáció se az anyukánál, se a babánál.
Én az orvosom miatt szültem ott, de nincs rossz emlékem a kórházról!
Remélem segítettem. :-)
Gyors és fájdalommentes szülést és EGÉSZSÉGES GYÖNYÖRŰ BABÁT kívánok!!!
Szia
egy 8,5 hónapos kislány anyukája
Szia, én még csak 9 hetes vagyok, de én is ott tervezek szülni, remélem majd megosztod a tapasztalataidat!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!