Érdekelnének a tapasztalatok a pécsi Várnagy Ákos szülészorvosról! Aki nem elégedett vele miért?
Én is hozzá járok, ráadásul vidékről. Negatívumot egyelőre nem tudok mondani. 3 év sikertelenség után kerestem meg. Tavaly május óta járok hozzá, és ő jött rá, hogy miért nem esem teherbe.
Kedves, szimpatikus, tisztelettudó, érti a dolgát. Minden kérdésemre tudja a választ, sosem rázott még le. Volt, hogy a kedvemért olyan napon csinált ultrahangot, amikor nem is dolgozik, csak mert mi akkor tudtunk menni.
Szóval én negatívumot nem tudok mondani.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
Ja, és a baba is összejött, hétfőre vagyok kiírva. :)
Szia!
Nekem is ő az orvosom. Nagyon megvagyok vele elégedve. Eddig mindenben segítőkész volt, kérdéseimre kielégítően válaszolt. Én még rosszat nem hallottam róla, te talán igen?
Azt szerettem volna megtudni, hogy szakmailag milyen, hiszen orvost keresek. Olvasgattam fórumokat, ahol többen írták, hogy cseppet sincsenek jó véleménnyel róla, ezért tájékozódtam itt is. Köszönöm a válaszokat ezek szerint szakmailag jó orvos, nekem ez a lényeg.
Egyébként meg ő is ember neki is lehet valaki szimpatikusabb más pedig kevésbé és lehet, neki is rossz és jó napja. Ott egy páran a viselkedésére panaszkodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!