Kismamák? Ti néztetek szülés videókat?
Néztem, még az elején párat, de úgy vagyok vele, hogy talán nem véletlen van a szemünk a fejünkön, a baba pedig a lábaink közül jön ki. Vannak dolgok, amiket nem szeretnék látni fizikai valójában. Persze, érdekel, láttam, tudom, hogy néz ki, de mivel két egyforma szülés nincs, nem is pánikoltatom magam a dologgal. Pánikoltat eléggé az ismeretségi kör, ahol minden, már szült nőnek fixa rögeszméje lett, hogy a szülésének véres részleteivel mindenképpen sokkolnia kell, és nekem, első babás kismamának tudnom kell, hogy mennyire elképzelhetetlenül fáj a dolog. (Hát azt tudtam eddig is. :))
Szóval, most már nem nézek, de van, akinek segíthet a dolog, hogy látja, szembesül a dolgokkal, fel tud készülni. Nem tartom haszontalan dolognak a szüléses videókat. Csak nekem nem segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!