Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hónaposan vagy majd szülés...

7hónaposan vagy majd szülés után tartanátok meg az esküvőt? (lagzi, mulatság nélkül) Miért?

Figyelt kérdés
Sokak szerint nem szép ha nagy hassal emgy férjhez a nő,valakinek az nem jön be ha már a baba is ott van,mia véleményetek?
2013. máj. 2. 20:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én pont 7 hónapos vagyok és szombaton lesz az esküvőnk. :D Nem, nem azért, mert "véletlenül bekaptam a legyet". Tervezett volt a bébi, vártunk rá hónapokat. Egyszerűen az esküvő nekünk nem volt olyan fontos, hogy agyaljunk rajta, hogy mikor-hol-hogy. Aztán meggyőztek minket, hogy gyerek után már nem fogunk ezzel foglalkozni, így beadtuk a derekunkat, hogy oké, akkor szűk családdal hozzuk össze. Na, ennek az lett a vége, hogy szép ruhában, fotóssal, családdal + egy kisebb baráti összejövetellel lesz megtartva. Nekem sok ismerősöm és családom el volt ájulva, hogy pocakosan is mennyire szép menyasszony vagyok (akiknek mutattam a ruhát). Remélem majd a párom is így fogja gondolni. :) A fotóst pedig úgy kértük fel, hogy direkt csináljunk pocakos képeket is (kiemelve a babát), hogy majd egyszer meg tudjuk neki mutatni, hogy ő is ott volt velünk. :)Kicsit hosszú nap lesz, az tény. De egy cseppet sem bánom, hogy ezt így bevállaltuk. Utólag biztos jó lesz visszanézegetni. :) Táncolni nem fogok, meg bulizni sem...sőt, azt hiszem, az esti baráti összejövetelre csak mutatóba megyek el egy fél órára. :D És a ruhám sem lesz hófehér, még mielőtt azt is megszólná valaki, hogy nem illik terhesen fehér ruhát felvenni. :) (függetlenül attól, hogy nem templomi lesz, mert nem vagyunk vallásosak)

Mindent összevetve a családjaink, a barátaink és mi is tudjuk, hogy miért így és ekkor alakult ez az egész, a többi pedig nem érdekel. :)

2013. máj. 2. 21:54
 12/24 anonim ***** válasza:

Én tuti pocakosan tartanám, szerintem nagyon szép tud lenni. Jobb mint utána, az olyan nem is tudom, macerásabb, már másra kell figyelni, kevésbé meghitt szerintem.

Én 2011 novemberében mentem férjhez, akkor még nem tudtam, hogy a nászutunkon tesztelek pozitívat. Vagyis nem is nászút volt, hanem osztálykirándulás- ahogy a férjem hívja. :D Visszagondolva is tök jó, hogy velünk volt akkor a lányunk.

2013. máj. 2. 21:57
 13/24 anonim ***** válasza:
Én biztos 7 hósan tartanám, pici mellett sokkal nehezebb leszervezni, megtartani stb. Legalábbis szerintem. Nekem 22 hetesen volt az esküvőm, májusban doktoráltam, és akkor határoztuk el hogy gyereket szeretnénk. Az esküvőt következő tavaszra terveztük már korábban. Egyikünk sem számított rá hogy az első próbálkozás sikeres lesz mivel már 30 felett voltam és korábban sok nőgyógyászati gondom volt, hormonális is, szóval semmi jóval nem bíztattak teherbeesés szempontjából. De elsőre beköltözött a fiam, és akkor mi is ott álltunk hogy dönteni kellett, vagy megtartjuk még terhesség alatt, vagy elnapoljuk és akkor az eredetileg tervezett időpontban pici babával. Nem bántam meg hogy az előbbi mellett döntöttünk, augusztusban elkezdtük szervezni, októberben tartottuk. Lagzi nálunk sem volt, csak a szertartások és utána egy ebéd. Hogy volt-e aki megszólt érte nem tudom, szemtől szembe nem, mondjuk már csaknem 8 éve együtt voltunk és 2 éve együtt laktunk akkor, meg ugye az esküvőről is beszéltünk már a terhesség előtt is, szóval egyértelmű volt hogy nem a gyerek miatt esküszünk. De egyébként szerintem senkinek semmi köze hozzá. :-)
2013. máj. 2. 22:35
 14/24 A kérdező kommentje:

11.válaszoló minden szavad egyezik az enyémmel,mintha csak rólam irtál volna :))) Ugyanigy gondolok mindent és a mi dolgaink is igy alakulnak :)

Köszönöm mindenkinek,egyre jobban azt érzem,hogy a nyáron szeretném :))Ugy gondolom tényleg szebb és meghittebb :)

2013. máj. 3. 07:10
 15/24 anonim ***** válasza:

A TE/TI boldogságotokról van szó, ne érdekeljen senki véleménye! :) Biztos vannak/lesznek olyanok, akiknek nem tetszik, de hát ilyenek ugye mindig vannak. :) Nem lehet és nem is kell mindenkinek megfelelni.

Szerintem ez egy csodaszép dolog, és a babával csak felkerül az i-re a pont. :)

Biztos meseszép leszel és később a kicsinek is hatalmas élmény lesz majd, mikor megmutatod, hogy már bizony ő is ott volt. :)

Sok boldogságot Nektek és ne érdekeljen senki rajtatok kívül!!!!! :)

(11-es)

2013. máj. 3. 07:54
 16/24 anonim ***** válasza:

Terhesen tuti nem vállaltam volna be az esküvőt, pedig csak kéttanús volt. Egyrészt 38 fok volt aznap, nemterhesen is kemény volt. Meg aztán nem minden nap készül ez emberről profi fotósorozat. Azt akartam, h csinos legyek, olyan ruhában, ami tetszik, amit elképzeltem, nem olyanban, ami rámjön, mert kismama vagyok. Tudom, h egy kismama is lehet csinos, de én nem úgy akartam csinos lenni, ahogy egy kismama. Annak is eljön az ideje majd. Azt szeretném, hogy öregkoromban, ha előveszem az albumot és megmutatom az unokáknak, majd azt mondhassák: "Nézzétek, milyen bomba csaj volt a nagyi!" És ne azt, h "Hát igen, itt már terhes volt"

Én tuti megbántam volna, ha terhesen van az esküvőm, ezért, ha így alakult volna, inkább megvártam volna, míg megszületik a baba, de mi ügyesek voltunk, még baba előtt megszerveztük, megejtettük az esküvőt:D

2013. máj. 3. 08:47
 17/24 anonim ***** válasza:
Nekem nem "szimpatikus", ha valaki nagy hassal megy férjhez, kicsit visszatetsző, de ez az én véleményem persze. Szóval, ha ilyen helyzetben lennék, akkor a gyerek születése után tartanám az esküvőt. Unokatesóméknál is így volt, nem volt semmi macera.
2013. máj. 3. 10:10
 18/24 anonim ***** válasza:

Mi akkor hazasodtunk, pont 4 hetes volt a babank, tehat szules utan.

Ugy volt, hogy minimalis meretu eskuvo lesz de vegul persze baratok is jottek, en nem mondom, nagyon szep nap volt, de nekem teljesen nem ott jart az eszem, faradt voltam, egyaltalan nem erdekelt milyen viragom lesz, milyen ruham, mit fogunk ott enni, mert csak a babaval akartam/tudtam foglalkozni, persze o nagyon "jol viselkedett" es egesz nap szundikalt, de ettol fuggetlenul nagyon stresszes volt, utaltam, hogy az alig par hetes gyerekem kezrol kezre jar, abszolut mindenki fogdosta meg puszilgatta, meg voltam gyozodve, hogy ez inkabb art neki mint sem. Volt olyan rokon aki kint cigizett es mikor beleptem lattam, hogy a kisujjat tartotta a baba szajaba es mutatvanyozott vele hogy milyen vicces, hogy azon is szopizik. Na szoval osszegezve jo nap volt igen es jo erzes volt, hogy ott van, de ha lett volna lehetosegem akkor vagy terhesen vagy akkor eskudtem volna, amikor nagyobb.

2013. máj. 3. 12:28
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Akárki akármit mond, nagy hassal odaállni az oltár elé (főleg fehér ruhával, fátyollal súlyosbítva a helyzetet)égés, ciki. Mindig is az volt, mindig is az lesz, akármilyen modern idők járnak.
2013. máj. 3. 13:35
 20/24 anonim ***** válasza:
58%
Én 7 hónaposan mentem férjhez, és milyen jól tettem! Szerintem szülés után egy jó ideig se időd, se erőd nem lesz ilyesmihez. Én azt gondolom, nagyon szép voltam pocakosan az esküvőmön, de mi nem tartottunk bulit, csak szolid családi-baráti körben volt. Nagyon élveztük, és újra így tennék, gondoljon bárki bármit.
2013. máj. 3. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!