Hogyan lehetne ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Anyossal élünk együtt, már 3 éve. Egyre kevésbé bírom. Állandóan pakol utánam. Értsd, leteszem a könyvet az asztalra, amit épp olvastam, hogy hozok magamnak inni, mire visszerek, a könyv eltunik az asztalról. Elkeszitem a kávét, közben el kell mennem a mosdóba - kiönti. Megirom a bevásárlo listat, leteszem az asztalra - mire betennem a pénztárcamba, eltunik. Férjem már többször beszélt vele, de semmi változás.2015. márc. 2. 05:54
21/22 anonim válasza:
Én is elvinném kivizsgálni. Ha sír, akkor tényleg bántja, nem csak rosszindulat. Minél korábban kezelik bármi is legyen az(alzheimer, demencia stb...), annál később kezd majd romlani az állapota.
Ha kiderül mégis h nincs baja, csak rosszindulat, akkor kezdenék el "nevelésen" gondolkozni.
22/22 A kérdező kommentje:
Semmi baja agyilag, egyszerűen nem tudja elfogadni, hogy nem ő az egyetlen nő a házban. Csak és kizárólag az én dolgaimat pakolja el, semmi mást.
Ha bevásárolni megy, csak az marad le, ami nekem kell. Ha mos, az én dolgaim épp nem fértek be a mosógépbe, ha vasal véletlenül kiegeti a ruhámat, ha főz, mindig olyat készít amiről tudja, hogy nem szeretem. Érezhető az ellenszenv, bár nem tudom minek koszonhetem.
2015. márc. 6. 07:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!