Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehetne ezt megoldani?

Hogyan lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Anyossal élünk együtt, már 3 éve. Egyre kevésbé bírom. Állandóan pakol utánam. Értsd, leteszem a könyvet az asztalra, amit épp olvastam, hogy hozok magamnak inni, mire visszerek, a könyv eltunik az asztalról. Elkeszitem a kávét, közben el kell mennem a mosdóba - kiönti. Megirom a bevásárlo listat, leteszem az asztalra - mire betennem a pénztárcamba, eltunik. Férjem már többször beszélt vele, de semmi változás.
2015. márc. 2. 05:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
elég egyértelmű. Nem akarja, h ott lakj.
2015. márc. 2. 06:11
 2/22 anonim ***** válasza:
81%

Megoldani? Költözzetek el.

Ha nem ért a szép szóból nem tudsz vrle mit csinálni.

2015. márc. 2. 06:13
 3/22 A kérdező kommentje:

A ház a férjemé, így ő el nálun, elég érdekes lenne, ha mi költöznénk el....

Valami más ötlet?

2015. márc. 2. 07:08
 4/22 anonim ***** válasza:
4%
Ez nem azt jelenti utál téged,neki kialakult ez a rendszeretete.Az ő lakása neked kell alkalmazkodnod nem neki.Annyira zavar el lehet költözni.Én is utálom amikor hol itt hol ott van egy csokis papir vagy bármi.Mondjuk én meg sem engedem valamelyik is ide költözzön a nőjével,vagy pasijával.
2015. márc. 2. 07:10
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

Ha viszont ő él nálatok, akkor főként neki kell(ene) alkalmazkodni hozzátok.

Mondjuk az alap, hogy a másik kávéját, amit még meg akart inni, nem öntöm ki, nem dobom ki a bevásárló listát és hasonlók.

Azt tudod, miért nem változtat ezeken a dolgokon? Le.rja, hogy mit kértek tőle (mert ő jobban tudja és egyébként is csak jót akart), vagy elfelejti amit kértetek?

2015. márc. 2. 07:45
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
Én ugyanezt tenném vele. Letesz valamit, mire elfordul, nyoma vész. Előbb utóbb lehet, hogy megtanulná, milyen idegesítő ez. Vagy odatennék egy kis cetlit, hogy "csak b...nyálni mentem, ne rakja el Mama". Vagy kiabálj ki neki a WC-ről: "sz.rok, ha már úgy is a kezében van a könyv, nem adná be?" Undorító, de kíváncsi lennék, erre mit lépne....
2015. márc. 2. 10:00
 7/22 A kérdező kommentje:

4!

Értő olvasás? Ő el nálunk, ez a férjem háza. Nem szemetet hagyok szét, hanem a saját, épp használt dolgaimat. Mellesleg a rendszeretete nulla, lévén eszébe nem jut elmosogatni, szemetet kivinni, porszivozni, stb.

Utolsó!

Azt mondja elfelejtette, de nem hiszem. Hogy lehet elfelejteni, hogy megcsinalom a kávét kettonknek, ki megyek mosdóba, visszjovok: az ő cseszeje félig van, az enyém üresen a mosogatóban.

2015. márc. 2. 10:01
 8/22 A kérdező kommentje:
Sosem válaszolok privát üzenetre. Mellesleg nagyon nem szeretném, ha hülyesége mellé még Jehova tanúja is lenne.
2015. márc. 2. 10:03
 9/22 anonim ***** válasza:
58%
Masodik vagyok. Bocsi nem írtad h ő lakik nálatok. Nem tud elköltözni? Beteg? Beszélnék még egyszer vele, utana meg mindennap én is ezt csinálnám vele, tudom gyerekes de így lehet rájön h milyen amit csinál. Vagy megmondanám neki h vagy abbahagyja vagy mehet másokhoz.
2015. márc. 2. 10:15
 10/22 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom milyen az anyagi helyzetetek, kertes e a ház. De ha lenne rá keret meg hely akkor csinálnék neki egy szoba, kis konyha, fürdőt külön, ott pakolászhatna. Hozzatok meg akkor menne mikor hívjátok.
2015. márc. 2. 10:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!