Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki mellé kéne állnom? Barátom...

Ki mellé kéne állnom? Barátom vagy anyukám?

Figyelt kérdés
Nagy feszültség van kettejük között és úgy érzem mindketten arra akarnának kényszeríteni, hogy válasszak közülük. Én nem akarom ezt a feszültséget, ezzel csak nekem tesznek rosszat. Már mindkettőjükkel beszéltem higgadtan, de egyikük se áll le, folyamatosan szidják egymást nekem.
2015. febr. 26. 22:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mindig kiállok a barátom mellett, de ha a barátom szidja anyukámat, akkor mellette is. De ezt nem bírom a végtelenségig csinálni. Az lenne a legjobb ha ők rendeznék le egymás között, csak sajnos féltem mindkettőjüket egymástól...
2015. febr. 27. 12:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Én ezt értem, de sajnos akkor is Neked kell leállítani anyudat. Anyukád számára maximum az számít, amit Te mondasz, amit más, azaz a párod, az neki irreleváns.

És gondold magad bele a párod helyzetébe. Ő téged választott, nem az anyukádat, aki viszont elég "szépen" részt vesz a kapcsolatotokban. Miért is? Szerintem a barátodnak semmi baja nem lenne az anyukáddal, ha az nem kezdte volna el szidni őt valami miatt, azaz ha elfogadta volna őt és Téged is a választásoddal, úgy ahogy van.

Lehet nincs igazam, nálunk az tette rendbe a helyzetet, amikor tisztáztuk mindenki szerepét a kapcsolatrendszerben. Lány-fiú együtt; mama meg ha nem tud szeretetteljesen ehhez kapcsolódni, akkor csak akkor szóljon, ha kérdezik. Persze nem ennyire sarkosan, de a lényeg ez.

2015. febr. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!