Ki mellé kéne állnom? Barátom vagy anyukám?
Én ezt értem, de sajnos akkor is Neked kell leállítani anyudat. Anyukád számára maximum az számít, amit Te mondasz, amit más, azaz a párod, az neki irreleváns.
És gondold magad bele a párod helyzetébe. Ő téged választott, nem az anyukádat, aki viszont elég "szépen" részt vesz a kapcsolatotokban. Miért is? Szerintem a barátodnak semmi baja nem lenne az anyukáddal, ha az nem kezdte volna el szidni őt valami miatt, azaz ha elfogadta volna őt és Téged is a választásoddal, úgy ahogy van.
Lehet nincs igazam, nálunk az tette rendbe a helyzetet, amikor tisztáztuk mindenki szerepét a kapcsolatrendszerben. Lány-fiú együtt; mama meg ha nem tud szeretetteljesen ehhez kapcsolódni, akkor csak akkor szóljon, ha kérdezik. Persze nem ennyire sarkosan, de a lényeg ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!