Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki mellé kéne állnom? Barátom...

Ki mellé kéne állnom? Barátom vagy anyukám?

Figyelt kérdés
Nagy feszültség van kettejük között és úgy érzem mindketten arra akarnának kényszeríteni, hogy válasszak közülük. Én nem akarom ezt a feszültséget, ezzel csak nekem tesznek rosszat. Már mindkettőjükkel beszéltem higgadtan, de egyikük se áll le, folyamatosan szidják egymást nekem.
2015. febr. 26. 22:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
azt, hogy ki mellé kellene állnod, nem az dönti el, hogy ki kicsodád, hanem az adott helyzet, hogy kinek van "igaza".
2015. febr. 26. 22:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt jobban ki kéne fejtened. Mármint, hogy mi a bajuk egymással, mi a probléma forrása. De amúgy meg megmondhatod neki, ha szeretnek nem hoznak téged ilyen helyzetbe. Téged ezzel bántanak, ilyet egyszerűen nem lehet/szabad kérni senkitől.
2015. febr. 26. 22:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek, hagyjanak ki téged, meccseljék le egymással.
2015. febr. 26. 23:02
 4/12 A kérdező kommentje:

Anyukámnak nem tetszik, hogy pont vele vagyok... és minden dolgába beleköt. A barátom meg csak azért nem szereti anyukámat mert állandóan őt szidja és rosszul esik neki. Viszont ezért ő is állandóan szidja anyát.

Nekem meg rosszul esik, hogy mindkettőjüket hallgathatom, ahogy egymást szidják nekem.

2015. febr. 26. 23:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg mindkettejüknek, hogy ez nem esik jól neked, mert mindkettejüket szereted. Aztán ne nagyon találkozzanak egymással.
2015. febr. 26. 23:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám barátodnak,hogy ne süllyedjen le anyud szintjére,elég,ha ő hőbörög.Anyudnak magyarázd el,hogy neked baromira rosszul esik,hogy azt szidja neked,akit szeretsz.
2015. febr. 26. 23:44
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Ebben az ügyben azért mindkettőnek van sara.. Anyukádtól nem túl érett dolog, hogy megpróbálja elmarni a barátodat, részéről viszont az nem túl szép, hogy még rá is tesz egy lapáttal, pedig ezzel neked okoz feszültséget. A büszkesége fontosabb nálad. Anyád lehet idővel megbékélne, ha a barátod legalább törekedne jobb oldalát mutatni. Egyiknek se hagyd, hogy a másikat szidja, mondd meg nekik, ha valaki olyan embert szid, akit te szeretsz, akkor az nem is szeret téged igazán. Azt támogasd, aki megerőlteti magát, és leáll a dologgal.
2015. febr. 26. 23:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Amikor az egyik elkezdi szidni a másikat mondd meg, hogy hagyja abba. Aztán majd megunják.
2015. febr. 26. 23:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem a nagymamám (apum édesanyja) és anyum között van nem kis ellentét. Egész gyerekkoromban hallgatnom kellett mindkét oldalról, hogy milyen rossz a másik. Ezt felnőtt fejjel elégeltem meg és kb 2 éve mondtam meg határozottan mindkettőjüknek külön-külön, hogy fejezzék ezt be, ne szidják előttem a másikat, mert erre nem vagyok kíváncsi. Volt még utána, hogy pl nagyim belekezdett, akkor fogtam magam, felálltam és eljöttem. Most már "megtanulták", hogy előttem egyik se szidja a másikat. Javaslom ugyanezt a taktikát.
2015. febr. 27. 10:09
 10/12 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem meg igenis ki kellene állnod a barátod mellett, akármi is van. Hasonló esetben, ha a férfi nem áll ki a barátnője mellett, akkor anyuci kisfiának titulálják itt...

Anyukádnak el kell szépen mondani, hogy lehet, hogy nem tetszik neki, de ez a te életed és ha a barátodat szidja, azzal téged is minősít és szid. És különben is Te nagyon szereted őt (mamát), de a jövőben akkor mondjon véleményt, ha kérdezed. Kérdés, hogy le tudsz -e válni a mamáról.

Egy anyós-após nagyon meg tudja nehezíteni a kapcsolatot ezen a szinten (feszültséget kelt, beleszól, stb), ha nem vagyunk képesek kizárni őket az életünkből.

2015. febr. 27. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!