Ki mellé kéne állnom? Barátom vagy anyukám?
Anyukámnak nem tetszik, hogy pont vele vagyok... és minden dolgába beleköt. A barátom meg csak azért nem szereti anyukámat mert állandóan őt szidja és rosszul esik neki. Viszont ezért ő is állandóan szidja anyát.
Nekem meg rosszul esik, hogy mindkettőjüket hallgathatom, ahogy egymást szidják nekem.
Szerintem meg igenis ki kellene állnod a barátod mellett, akármi is van. Hasonló esetben, ha a férfi nem áll ki a barátnője mellett, akkor anyuci kisfiának titulálják itt...
Anyukádnak el kell szépen mondani, hogy lehet, hogy nem tetszik neki, de ez a te életed és ha a barátodat szidja, azzal téged is minősít és szid. És különben is Te nagyon szereted őt (mamát), de a jövőben akkor mondjon véleményt, ha kérdezed. Kérdés, hogy le tudsz -e válni a mamáról.
Egy anyós-após nagyon meg tudja nehezíteni a kapcsolatot ezen a szinten (feszültséget kelt, beleszól, stb), ha nem vagyunk képesek kizárni őket az életünkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!