Mit csináljak ha az anyukám és a barátom utálják egymást?
Anyától állandóan azt hallgatom, ahogy a barátomat cikizi. Miért vele vagyok, miért nem csinálja ezt, miért nem csinálja azt stb. Olyan szinten szidja nekem, hogy az már fáj. Mindig mondom neki, hogy ne avatkozzon bele, én választhatom meg magamnak, hogy kivel vagyok. De azt mondja, hogy ő csak meg akar védeni a csalódástól. Hát, csak úgy szólok, hogy felnőtt nő vagyok, nem kell megvédeni semmitől, majd ha csalódok, így jártam. Nem kell attól még túlfélteni, az ember a hibáiból tanul.
A barátom meg tud ezekről, hogy anyukám miket mond róla és természetesen nem esik jól neki és ezért benne is elég sok harag felgyülemlett. Azt mondja, egyszer el fog érni arra a pontra, hogy szemtől szemben kiakad anyukámnak. Amit meg nem akarok, mert nem akarom, hogy nagy veszekedés legyen az egészből. Félek, hogy ezután még jobban romlana a kapcsolatom anyukámmal (már elég sokat romlott mióta együtt vagyok a barátommal, több mint egy éve) és félek, hogy megtiltaná, hogy többet ide jöjjön. Fél év múlva összeköltözünk a barátommal, addig kéne még kibírniuk ezt a helyzetet. Mit kéne tennem?
23 L, F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!