Van egy barátom, már több mint fél éve, és nagyon szeretnénk együtt aludni. De 15 éves vagyok és anyukám nem engedi. Mit csináljunk?
Tényleg csak együtt aludni szeretnénk, nem csinálnánk semmi olyasmit, ami nem egy 15 évesnek megfelelő.
A barátom 19 éves, és nem akar ráerőltetni semmire. De annyira szeretnénk együtt aludni. De anyukám mindig átküldi egy másik szobába, ha nálunk alszik.
Mert ott nem csak alvás lenne. Tudod a maci meg a málnás. :)
Sokkal másabb mondani, hogy nem lesz semmi, de hidd el, nehezebb lesz megállni mikor ott fekszetek egymás mellett és mindketten hormonbombákkal táplált tinik vagytok. Egy 19 éves fiúnak pedig igenis nagyon nagy igénye van a szexre.
Most mit kell hlyézni, meg gratulálgatni? 4 év az lófsz!
És ha le akarta volna fektetni a kiscsajt már rég megtette volna, nem kell ehhez együtt aludni.
Én 23 voltam, barátom 29 - az két évvel több, mint a kérdező és barátja között van -, egy hét után nála aludtam (ő ajánlotta fel óvatosan), és nem történt semmi. Még egy hónapig nem feküdtünk le, max. petting.
Lehet, szeretnék megtapasztalni, milyen a másik mellkasára dőlve, átölelve lenni, reggel a másikat magad előtt látva ébredni, másik mosolyára, stb.
A dugáshoz amúgy sem kell aludni, meg éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!