Van egy barátom, már több mint fél éve, és nagyon szeretnénk együtt aludni. De 15 éves vagyok és anyukám nem engedi. Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Tényleg csak együtt aludni szeretnénk, nem csinálnánk semmi olyasmit, ami nem egy 15 évesnek megfelelő.
A barátom 19 éves, és nem akar ráerőltetni semmire. De annyira szeretnénk együtt aludni. De anyukám mindig átküldi egy másik szobába, ha nálunk alszik.
2014. aug. 1. 01:57
21/25 anonim válasza:
Nekem ha lenne is pasim,csak akkor jöhetne át nappal,ha az anyukám itthon van! És én is 15 éves vagyok...atya isten..minek együtt aludni??
22/25 anonim válasza:
Mert az együtt alvás nem a tini kapcsolat része, te pedig még jó pár évig tini leszel.
23/25 sasojo válasza:
15évesen ezt csinálni igen ezekből lesznek 17-18 évesen a k,u,r,v,á,k bocsánat
24/25 anonim válasza:
Olyan is van bizonyos családokban, hogy valakinek 12 évesen már gyereke születik, 30 évesen meg már 10 gyerekes 5 unokás nagymama, de ettől még nem lesz normális az, hogy valaki 15 évesen a pasijával alszik. Értsétek már meg, elhisszük, hogy nem akartok semmi rosszat, de egy 15 éves az GYEREK, az KISLÁNY, és meg lehet nézni a mai fiatalokat, akiknek 14-15 évesen már mindent szabad volt... 20 éves korukra már több f**t fogtak, mint kilincset, depressziósak, kiégtek, és alkalmatlanok egy normális, érett kapcsolatra. Amikor én 15 voltam, örültünk a barátnőimmel, ha anyukáink elengedtek minket egyedül bulizni, és este 10-re ráértünk hazamenni... most meg minden kis taknyos azt csinál, amit csak akar, még fel se nőttek, de már úgy élnek, mint a 30 évesek. Ne csodálkozzatok, hogy nekünk ez sokkoló...
25/25 anonim válasza:
Mondjuk az a 19 éves aki egy kis kamasszal kezd is agyilag visszamaradott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!