Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hiába szóltam nem segít. Ti...

Hiába szóltam nem segít. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy 15 hónapos lányunk. Most 8 hetes terhes vagyok. Nagyon vártuk a kicsit,tervezett volt. Szerencsére anyagilag megtehetjük, de azért nem költünk fölöslegesen semmire minden kiadást átbeszélünk. Mikor a lányunk megszületett vettünk egy Stooke típusú babakocsit 180 ezer forintért. Azért döntöttünk emellett,mert kicsire össze lehet csukni ráadásul a második babának is kiváló lesz. 2 hétre kórházba kerültem addig megkértük anyósomékat,hogy vigyázzanak a kicsire (mi BP-től 25 km-re lakunk ők BP-en) és a férjem hagy költözzön fel hozzájuk a munka miatt. Mivel ők nyugdíjasok nagyon örültek. Anyósom szeret mindenbe beleszólni van amikor hasznos amit mondd azt megfogadjuk. Mikor hazaengedtek pénteken a férjem jött értem és mire visszaértünk nem találtam a babakocsit. Kiderült,hogy anyósom (már az elején se tetszett neki,szerinte vacak)eladta neten 80 ezerért és vett egy 17,5 kg-os (Adbor ring) kocsit ami még csak nem is vázra csukható. A tudtunk nélkül. Még apósom se tudott róla. Én nagyon kiakadtam ahogy a férjem is. Kérdeztük,hogy miért azt válaszolta ez jobb a gyereknek. A vevő kilétét nem tudjuk.

Hiába mondtuk,hogy ez nekünk nem jó és így még nehezebb számomra a közlekedés azt válaszolta a gyerek érdeke és mi milyen felelőtlenek vagyunk ha nem ezt nézzük. Ti mit tennétek?

2015. febr. 20. 10:21
 81/91 anonim ***** válasza:
91%
anyósnak azt kéne beleverni a csökött agyába, hogy itt egyáltalán nem is kérdés, hogy melyikőtöknek van igaza babakocsi-kérdésben, mert a gyerek szülei TI vagytok, TI hozzátok meg a vele kapcsolatos döntéseket, neki mint nagymamának nem osztottak lapot. mégis mi a jó büdös francot képzel ő magáról, hogy felülírja a döntéseteket? meg lehet neki mondani hogy ha még egyszer bármilyen kis apróságot nem úgy csinál ahogy azt ti eldöntöttétek, akkor nem bízzátok rá többet. meg tudjátok oldani. habár tőlem már több esélyt nem kapna ezek után, ez bőőőven túlment minden határon
2015. febr. 20. 18:01
 82/91 anonim ***** válasza:
88%

52-es voltam, tudom miről beszélsz egyébként, én pont ezért írattam be napközibe mert ha nekem is sürgős dolgom akad senki nincs akire bízhatnám :( Csak kérdeztem merre laktok mert akkor segítettem volna Neked, de mi meg Kecskeméten lakunk.

Lehet kérdezték már, nem tudtam elolvasni a hozzászólásokat, de apósodon nem tudod leverni a lovét?

2015. febr. 20. 19:15
 83/91 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és tudom,hogy igazatok van. :) Én hiszek abban,hogy idegenek mindig jobban látják a helyzetet,mert nem elfogultak.

Utolsó!

Köszönöm nagyon kedves tőled :) Hát apósom inkább nem szól bele. Ő már csak ilyen :)

2015. febr. 20. 19:18
 84/91 anonim ***** válasza:
82%
Még esetleg egy e-mailt dobhatnátok a vevőnek, amelyben leírnátok, hogy anyósodat lopásért fel akarjátok jelenteni,ebben az esetben viszont a vevő orgazda.A rendőrség pedig valószínűleg megtalálja, hiába nem reagál a leveleitekre.
2015. febr. 20. 19:19
 85/91 anonim ***** válasza:
81%

Az a baj, hogy anyó ki fogja használni azt, hogy csak rájuk számíthattok. Ha ilyen kaliberű dolgot ráhagytok, akkor bármiben intézkedni fog. Ne hagyjátok magatokat, mert hosszü távon ki fogsz készülni.

Én ennél kisebb dologért helyre raktam anyósomat, és mindig helyre rakom, ha olyanban intézkedik, ami nem az ő dolga.mlassan, de belátja hogy ő a nagymama, én az anya. Azóta is szívesen segít, és próbálja visszafogni magát.

2015. febr. 21. 08:25
 86/91 anonim ***** válasza:
88%

Oké, hogy a vevő ebben nem hibás, de ha már látta az üzenetet, és nem volt képes reagálni rá, akkor én már durvábbra váltanám a hangnemem, az biztos. A helyetekben megírnám neki, hogy ha nem hajlandó szépen elintézni a cserét, akkor a rendőrség elé viszem az ügyet.

Anyósra a leírtak alapján úgy gondolom, hogy sehogy sem lehet hatni.

2015. febr. 21. 15:45
 87/91 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Leírom a fejleményeket hátha olvassa valaki :)

Először is nagyon köszönöm a segítséget a férjem szerint és szerintem is hasznos volt :)

Nos...

...anyósommal "elbeszélgettünk" aminek nagy ordítás lett a vége és közöltük,hogy kérjük vissza a pénzt vagy egy másik kocsit. Hozzátettük,hogy inkább kifizetjük a babiszittert ha arról van szó de hozzá nem visszük az unokáját. Erre kicsit meghökkent és szintén ordítva közöltük vele,hogy akkor mi most megyünk és viszlát. Már a kocsiban ültünk mikor hívott anyósom,hogy menjünk vissza és beszéljük át. Visszamentünk és ott sírt,hogy ne haragudjunk ő jót akart de természetesen jóvá teszi. Még aznap elmentünk és megvettük a Brendonban az új babakocsit aminek a lányunk nagyon örül. A teljes árat anyósom fizette és megígérte,hogy többet nem fordul elő.

Nagyon szépen köszönjük a segítséget :)

Mindenkinek millió puszi <3

2015. febr. 23. 08:26
 88/91 anonim ***** válasza:
85%
szuper :)
2015. febr. 23. 08:36
 89/91 Költőnő? ***** válasza:
85%

gyá, tök jó :)

jipppíí :)

2015. febr. 23. 09:08
 90/91 anonim ***** válasza:
85%

Azta!!!

Nagyon örvendetes, hogy sikerült helyrehozni a dolgot!

2015. febr. 23. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!