Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hiába szóltam nem segít. Ti...

Hiába szóltam nem segít. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy 15 hónapos lányunk. Most 8 hetes terhes vagyok. Nagyon vártuk a kicsit,tervezett volt. Szerencsére anyagilag megtehetjük, de azért nem költünk fölöslegesen semmire minden kiadást átbeszélünk. Mikor a lányunk megszületett vettünk egy Stooke típusú babakocsit 180 ezer forintért. Azért döntöttünk emellett,mert kicsire össze lehet csukni ráadásul a második babának is kiváló lesz. 2 hétre kórházba kerültem addig megkértük anyósomékat,hogy vigyázzanak a kicsire (mi BP-től 25 km-re lakunk ők BP-en) és a férjem hagy költözzön fel hozzájuk a munka miatt. Mivel ők nyugdíjasok nagyon örültek. Anyósom szeret mindenbe beleszólni van amikor hasznos amit mondd azt megfogadjuk. Mikor hazaengedtek pénteken a férjem jött értem és mire visszaértünk nem találtam a babakocsit. Kiderült,hogy anyósom (már az elején se tetszett neki,szerinte vacak)eladta neten 80 ezerért és vett egy 17,5 kg-os (Adbor ring) kocsit ami még csak nem is vázra csukható. A tudtunk nélkül. Még apósom se tudott róla. Én nagyon kiakadtam ahogy a férjem is. Kérdeztük,hogy miért azt válaszolta ez jobb a gyereknek. A vevő kilétét nem tudjuk.

Hiába mondtuk,hogy ez nekünk nem jó és így még nehezebb számomra a közlekedés azt válaszolta a gyerek érdeke és mi milyen felelőtlenek vagyunk ha nem ezt nézzük. Ti mit tennétek?

2015. febr. 20. 10:21
 51/91 A kérdező kommentje:
Ez vicces lenne de tuti kidobna a lakásából. Aztán lehet bejönne. Megkérdem a férjem. Barátnőim szívesen vigyáznak rá néha 1-2 órára munka után. De nem minden nap. Eléggé bizalmatlanok vagyunk az idegenekkel és nem ismerünk erre senkit mivel 1 éve lakunk itt. Lehet velünk van a baj de annyi rosszat hallani.
2015. febr. 20. 12:43
 52/91 anonim ***** válasza:
89%
Hol laktok, meg szabad kérdezni? Mekkora a nagyobb gyerek? Nincs a közelben egy napközi? Mennyi pénzt tudtok rászánni hogy a nagyobb bölcsiben/napköziben legyen?
2015. febr. 20. 13:14
 53/91 anonim ***** válasza:
91%

Én simán feljelenteném, hiszen 100 000 Ft-tal meglopott. Fizesse csak vissza, nem két fillérről van ám szó.

Amúgy ez lenne az utolsó, hogy rábízok bármit/bárkit is.

2015. febr. 20. 13:30
 54/91 A kérdező kommentje:
Fóton lakunk. 15 hós a nagylányunk. Rajta kívül nincs egyenlőre más. Van de mint írtam az nem nagyon vált be 40-ért még nem is azt a pelust kapta amit mi vittünk hanem valami vackot. Havi 60-ra gondoltunk,hogy az még belefér és szerintünk az nem kevés de nem igazán találtunk a közelben olyat ahol a nagylány tovább lehetne ha épp szükség van rá. Mert én itthon vagyok vele avval nincs baj. De ha bármi van kéne valami ahol vigyáznak rá. Ezért volt jó az anyósom eddig. És nyilván később úgy szeretnénk,hogy heti 2 napot legyen a bölcsibe,hogy megszokja a vele egykorúakat és a nagyobbakat ovi előtt és ne érezze úgy,hogy háttérbe szorul,mert ez abszolút nem így van.
2015. febr. 20. 13:40
 55/91 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg védőnőt kérdezd meg, hogy nem ismer-e olyan anyukát akinek ugyancsak bölcsibe jár a gyereke,pénzre van szüksége és a tiédet is hazavinné zárás után ha úgy adódik? Bölcsis néniktől is leinformálódhatsz róla, hogy tényleg megbízható. Esetleg aktív nagyikat is lehetne fogni, akiknek mondjuk egy unokájuk van és bírnának még egy gyerekkel mellette (két gyerek leköti egymást, lehet jól is járnának).
2015. febr. 20. 13:49
 56/91 Költőnő? ***** válasza:
85%
v egyetemistát esetleg... nézzétek meg, miféle, teszteljétek... azoknak minden pénz jól jön és tudnak rugalmasak lenni.
2015. febr. 20. 13:51
 57/91 A kérdező kommentje:
Ez jó lehet. Lehet mi vagyunk csak bizalmatlanok. Eddig ez azért se merült fel,mert ugye senkit se ismerünk. Lehet másnak szüksége van a pénzre és hazavinné a lányunkat arra az időre. Csak tényleg nem szeretnénk,hogy azt érezné kevésbé szeretjük.
2015. febr. 20. 13:53
 58/91 Költőnő? ***** válasza:
31%
egy bevált embert kell választani és akkor nem fogja úgy érezni, h le van passzolva :) No meg szeretettel legyen felé az illető :)
2015. febr. 20. 13:56
 59/91 A kérdező kommentje:
Megnéztem találtam is egy szimpatikus hölgyet 1200 ft-ot kér óránként. Igazából ha csak néha kéne akkor szerintem beleférne. Nyilván a férjemtől is függ de lehet neki is tetszene max bölcsi után.
2015. febr. 20. 13:57
 60/91 A kérdező kommentje:
Igen nagyon fontos,hogy számára is szimpi legyen úgymond "barát". Csak neki szeretnénk jót és mivel imádja a nagyszüleit azt hittük jó lesz. De úgy,hogy eladták a szeretett kocsiját. Hát.....
2015. febr. 20. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!