Hiába szóltam nem segít. Ti mit tennétek?
Van egy 15 hónapos lányunk. Most 8 hetes terhes vagyok. Nagyon vártuk a kicsit,tervezett volt. Szerencsére anyagilag megtehetjük, de azért nem költünk fölöslegesen semmire minden kiadást átbeszélünk. Mikor a lányunk megszületett vettünk egy Stooke típusú babakocsit 180 ezer forintért. Azért döntöttünk emellett,mert kicsire össze lehet csukni ráadásul a második babának is kiváló lesz. 2 hétre kórházba kerültem addig megkértük anyósomékat,hogy vigyázzanak a kicsire (mi BP-től 25 km-re lakunk ők BP-en) és a férjem hagy költözzön fel hozzájuk a munka miatt. Mivel ők nyugdíjasok nagyon örültek. Anyósom szeret mindenbe beleszólni van amikor hasznos amit mondd azt megfogadjuk. Mikor hazaengedtek pénteken a férjem jött értem és mire visszaértünk nem találtam a babakocsit. Kiderült,hogy anyósom (már az elején se tetszett neki,szerinte vacak)eladta neten 80 ezerért és vett egy 17,5 kg-os (Adbor ring) kocsit ami még csak nem is vázra csukható. A tudtunk nélkül. Még apósom se tudott róla. Én nagyon kiakadtam ahogy a férjem is. Kérdeztük,hogy miért azt válaszolta ez jobb a gyereknek. A vevő kilétét nem tudjuk.
Hiába mondtuk,hogy ez nekünk nem jó és így még nehezebb számomra a közlekedés azt válaszolta a gyerek érdeke és mi milyen felelőtlenek vagyunk ha nem ezt nézzük. Ti mit tennétek?
Vetetnék anyóssal egy ugyanolyan babkocsit mint amilyet eladott ha nem tudja visszaszerezni azt amit eladott.
És közölném vele,ezek után semmilyen formában nem kérünk a segitségéből
közölném vele, rendben anyuka lehet,hogy igaza van de:
az egy 180 ezres kocsi volt és szinte hibátlan így a maradék pénzt amivel tartozik egyben vagy részletben ,de kifizeti és többet be nem teheti a lábát a házba,mert eladta a te tulajdonodat.Bármikor átmentek szívesen,de ő többet be nem léphet.Vehetett volna babakocsit anélkül,hogy eladja a régit...
Kérném a hiányzó 100 rugót, és vennék újra egyet. Így károtok nem lenne, és lenne új babakocsi is.
De ettől még anyóssal elbeszélgetnék hosszasan...
Nagyon gáz amúgy........
A férjed is és te erőteljesen szóljatok h lehet kipótolni a babakocsi árát,és venni egy olyat ami nektek,jó. Ő meg akkor használja azt amit ő vett.
Ha nem akkor én lehet megemlíteném,hogy feljelentést teszek a rendörségen mivel eladta az én tulajdonomat. Ha jól tudom 50.000Ft-nál nagyobb értékű tárgyaknál már van nyomozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!