Miért ilyen szemetek a barátommal a szülei? Egyáltalán nem támogatják! Én mit tehetnék?
A barátom most fog érettségizni és nincs rá pénze. Kért a szüleitől KÖLCSÖN! de nem adnak. Dolgozni nem tud elmenni, egyrészt mert tanul, magántanárhoz jár (ezt még tudja fizetni mert hetente vért ad, a karja már nagyon csúnya), másrészt mire megkapná a fizetését, a befizetési határidő már lejárna.
Az anyja egy pénzéhes liba, akitől csak tud, lenyúl pénzt, a fiától is lopkodja az aprópénzt... Az apja meg lesz.rja.
Én sajnos nem tudok neki annyit adni mint amennyi kéne, nekem is be kell fizetnem az egyetemi jelentkezési díjat.
Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?? Nagyon szeretnénk együtt jelentkezni egyetemre, de ha nem tudja fizetni, nem fog tudni leérettségizni...
Mert tanul, azért nem dolgozik. Mármint otthon, egész nap. 22 éves.
www.plazmaszolgalat.hu
Ne írjatok hülyeségeket ha lehet....
Még mindig nem kaptam 1 normális választ se.
De mégis mire tanul egész nap már nem azért? És mit csinált az elmúlt években? Ha ennyire nem megy a tanulás, akkor nem kell erőltetni az egyetemre való jelentkezést sem.
Nekem bőven volt időm 18 évesen dolgozni járni az iskolába járás, és érettségire készülés mellett, és kitűnő lett.
kérjen kölcsön mástól, és menjen el dolgozni.
hónapok vannak még az érettségiig.
nehogy már ne tudjon heti 2-3 nap dolgozni.
annyira nem nagy dolog az az érettségi.
ez csak egy középiskola!
Jó magam is estin érettségiztem. 2 műszakban dolgoztam, majd este mentem suliba. Lehet esti suli mellett nyugodtan dolgozni ám. Ha én 1 gyerek , munka mellett 38 évesen leérettségiztem akkor a barátod simán le tudna érettségizni magántanár nélkül is, hiszen ő még nem rég az iskolapadban ült.
A szülők meg lehet azért nem támogatják, mert eddig mindent elcseszett a srác, és elegük lett belőle..
Én azért szívesen meghallgatnám a szülőket is.
Egyetemista vagyok....EGY vizsgámra többet tanulok mint amennyit az egész érettségire,pedig az sem sikerült rosszul,aztán nem voltam soha jó tanuló(2-es 3-as voltam) szóval nem értem mire tanul annyit egész nap.
Nekem volt osztálytársam aki nappali tagozat mellett dolgozott.Estin ez sokkal jobban kivitelezhetőbb.
Úgyhogy ha tényleg egyetemre szeretne járni és sajnos nem támogatják a szülei akkor azt ajánlom,kezdjen el minél előbb dolgozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!