Miért ilyen szemetek a barátommal a szülei? Egyáltalán nem támogatják! Én mit tehetnék?
A barátom most fog érettségizni és nincs rá pénze. Kért a szüleitől KÖLCSÖN! de nem adnak. Dolgozni nem tud elmenni, egyrészt mert tanul, magántanárhoz jár (ezt még tudja fizetni mert hetente vért ad, a karja már nagyon csúnya), másrészt mire megkapná a fizetését, a befizetési határidő már lejárna.
Az anyja egy pénzéhes liba, akitől csak tud, lenyúl pénzt, a fiától is lopkodja az aprópénzt... Az apja meg lesz.rja.
Én sajnos nem tudok neki annyit adni mint amennyi kéne, nekem is be kell fizetnem az egyetemi jelentkezési díjat.
Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?? Nagyon szeretnénk együtt jelentkezni egyetemre, de ha nem tudja fizetni, nem fog tudni leérettségizni...
1. Az érettségi nem kerül pénzbe
2. Hol lehet HETENTE vért adni?
Esti suliba jár. Azért kell fizetnie. 4 közép, 1 emelt. Plusz az egyetemre való jelentkezés díja.
Elírtam, plazmát ad. 3 naponta lehet azt.
Nem hazudik és tőlem nem fogad el pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!