Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Igy zajlott a bemutatkozas....

Igy zajlott a bemutatkozas. Mit szoltok?

Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt a volegenyemmel, megkerte a kezemet ezert idoszerunek erezte, hogy atessunk a megusmerkedesen, amit o halogatott, mondvan, hogy milyen szornyu termeszetuek a szueli. Tegnap reggel meg nem is sejtettem, hogy mennyire igaza van. Az emlitett szulok videkiek, igy ha talalkoztak is o ment hozzajuk,de alapvetoen miattam nem voltak kivancsiak a fiukra sem. Eljott a tegnap reggel csillivillire kipucoltam a lakast, nagyon finomat foztem, szepen feloltoztem, megcsinaltam a hajam stb. Megerkeztunk az allomasra, a volegenyem eleg feszult volt uton odafele, es mondta, hogy barmi tortenik ne haragudjak. Neztem egy nagyon mondom oke nem fogok. Meglattuk oket az allomason se szia se semmi: jaj kisfiam, de ronda sovany vagy! Raterelte a bemutatom a menyasszonyomat reszre a dolgot. A szulok ugy neztek ram mint valami utszeli koldusra akire lenez a kiraly a lova hatarol. Nyujtottam a kezem, xy vagyok erre a valasz lenezoen xy anyukaja vagyok. Elindultunk haza. A kocsiban nema csond. Probaltunk torni a csendet ilyenekkel, hogy milyen volt az ut, ehesek e, milyen jo ido van annak ellenere hogy november van stb. A valasz javareszt hummoges volt. Megerkeztunk. Elvettem a kabataokat, adtam kenyelmes papaucsot, borral kinaltam oket, mire anyuka: megis milyen hulye pohar ez? Mondom vorosboros. Erre egy iszonyat savanyu fintor volt a valasz. Volegenyem asztalhoz ultetett mindenkit, talaltam a levest. Anyuka fole hajol es istonyat undorral megkerdezi(de ilyen visito hangon): Mi ez??? Volegenyem harit. Zellerkremleves, ez a xy(en) specialitasa. Fintorognak apukanak egesz jo anyuka kozolte, hogy nem keri. Jaja de anya legalabb kostold meg. Nem o ilyet nem eszik. A zeller a zoldsegrepaval(?) egyutt a huslevesbe valo. Iszonyat megalazo volt. Raadasul ez ilyen ritualis leves volt nalam, csak alkalmakkor foztem. Foetelbol mar evett egy kicsit, de hozza kelett tennie, hogy azert eleg rossz,hogy vendeget hivunk es nincs porkolt. A desszert madartej volt, elrontani nem lehet, gondoltam ez mar csak jo lesz, hiszen ez a kedvence(volegenyem mondta) ekkor mar sirtam majdnem, mert benyogte, hogy a szobalegfrissitonk szagatol elment az etvagya. Aztan jott a vacsora utani cseveges. Jaj kisfiam a Marika olyan beteg, meg se latogatod stb. Aztan volegenyem probalta rank terelni a szot, kicsit meselni rolam. Vegeredmenyben egy kitartott kva vagyok(mert modellkedtem es egyetemre jarok) raadasul a fogorvos nem is orvos(annak tanulok)csak lehuzzuk az embereket ok meg fizetnek mert raszorulnak, nezzem meg hogy az a budos k...va Tothne milyen sz..r koronat rakott fel neki. En ultem hallgattam. Aztan elmentek. A bejarati ajto elol meg behallatszott, hogy kisfiam gondold meg nem neked valo ez a lany, fozni se tud rendesen, nezd meg hogy oltozik, nem a mi fajtankbol valo. Nem leszunk kebelbaratok . :)
2014. nov. 8. 22:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
50%

Én sem értem, ha 3 éve vagytok együtt, és a vőlegényed, akkor miért csak most mutat be? Én az összes barátom szüleit az első héten megismertem és viszont. Ehhez nem kellett eljegyzés, semmi, csak megismertük egymást.

Bár minden család másmilyen, szerencsére az enyém teljesen normális és elfogadó.

2014. nov. 9. 19:31
 32/40 A kérdező kommentje:
Akkor utoljara leirom. Mert anyuka kvanak tartott es nem akart talalkozni ebbol kifolyolag a volegenyem kimelni akart a talalkozastol. Nem mindenki tartja szoros an a kapcsolatot a csaladjava utolso.
2014. nov. 9. 19:37
 33/40 anonim ***** válasza:
26%
Kedves kérdező már ott tartok, hogy kezdem érteni az anyuka aggodalmait. Pedig eleinte "még melletted" álltam.
2014. nov. 9. 22:28
 34/40 anonim ***** válasza:
73%

Milyen kis támadó a sok görény proletár a kérdezővel szemben, aztán ha veletek csinálná az anyós ennek a tizedét, akkor már jönne egyből a picsogás meg a hatalmas önérzet.

Nem rontottál el semmit, kedves kérdező, sőt, túl kedves is voltál, de azt sose bánd! Te mindent megtettél, kötelező kör letudva, megismerted anyóspajtást, máskor majd eszerint viszonyulj hozzá. :)

Ha nem muszáj, máskor ne hívd meg, ha valaha még találkoznod kell vele, akkor beültök egy cukrászdába, és ha pofákat vág, felállsz és otthagyod.

Esetleg apóst meg lehet hívni külön, mert úgy vettem ki a szövegből, hogy ő relatíve normális volt.

Örülnék, ha ilyen kedves és minden bizonnyal szép barátnőm lenne, mint Te.

34 leszbikus

P.S.: én is voltam modell, a párom szülei mégis tök kedvesen és elfogadóan fordultak felém, azonnal felajánlották a tegeződést, és mikor valamit összekalapáltam a konyhában, akkor örömmel fogyasztották. :)

2014. nov. 9. 23:41
 35/40 anonim válasza:
66%

Én is úgy gondolom, hogy teljesen mindegy lett volna mit főzöl, belekötött volna, szerintem ezt már jó előre elhatározta, gondolom ki akarta provokálni, hogy elküld a p*csába és akkor ő lehetett volna az áldozat, vagy csak szimplán élvezte, hogy megalázhat. (Annyit én is megjegyeznék, hogy ha új embereket látok vendégül, próbálok inkább valami általánosan elfogadott alapanyagokból építkezni, mert a zeller lehet sokaknak nem annyira szimpatikus. Viszont nekem eléggé meghozta az étvágyam, úgyhogy ha nem családi titok, én is szeretném elkérni a receptjét! :) )

Ez a nő egy sötét bunkó, egy igazi tahó prosztó. Elmegy az otthonotokba és ott tiszteletlenkedik veled? Nemár. Nekem az jön le, hogy te mindent megtettél, jó pofát is vágtál. Én nem nyeltem volna le. Egyszerűen tűrhetetlen volt a viselkedése, minimum páros lábbal kellett volna kirúgni. Gonosz ez a nő, borzasztóan ostoba és feltehetően irigy is. Kerüljétek el ha lehet.

2014. nov. 10. 00:47
 36/40 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell neked a földön kúszva esedezni egy ilyen gyökér kegyeiért csak azért, mert a vőlegényed anyukája. Nyugodtan megmondhattad volna neki, hogy ha ennyire nem ízlik nyissa ki a hűtőt, talál szalámit meg a kenyértartóban kenyeret, senkitől nem vagy köteles eltűrni, hogy megalázzon. Az ilyen csak teszteli, hogy meddig mehet el és ha nem állítod le, csak egyre rosszabb lesz.
2014. nov. 10. 01:54
 37/40 anonim ***** válasza:
6%
Ha jó okos embert neveltek a fiukból.. sebaj ha egy cseppet bunkó a mama. Köszönd meg neki, hogy felnevelte NEKED ezt a csodálatos férfit. Tudasd vele ha burkoltan nem érti lehetsz egyértelmü is, hogy most már tiéd a fiú.
2014. nov. 16. 02:56
 38/40 anonim ***** válasza:
32%
37-es, ugyan mit köszönjön meg? Annyira birom amikor azt mondják, vágjuk hanyatt magunkat az anyukák előtt mert megszültek és felneveltek! Hát nem ez a dolguk? Amíg kiskorú vagy, ez kötelesség, nem szivesség. Szerintem hálásnak lenni akkor lehet, amikor már a szülőnek nincs felém kötelezettsége, mégis segít és szeret. De az ilyen szülőktől, akik csak 18 éves korukig szeretik a gyereküket, elkap a hányinger.
2014. nov. 16. 09:26
 39/40 anonim ***** válasza:
60%

Kedves Kérdező!

A találkozásotok olyan volt, amilyen. Nyilván nem véletlen, hogy eddig váratott magára a bemutatkozás. Ha ilyen stílusúak lennének a szüleim, valahogy én sem sürgetném a bemutatást.

Nem térek ki arra, hogy mit főztél, mert kaptál érte hideget-meleget. Szerintem édesmindegy, hogy mi lett volna a menü, találtak volna rajta fogást. Ha abban nem, akkor a ruhádban, frizurádban, bútor színében, akármiben.

Nálunk végülis hasonló volt a szituáció. Én a kínos találkozás végén egy nagyon remek, diplomatikus, rövid, tömör, halk hangon előadott, róluk formált véleménnyel búcsúztam és tájékoztattam őket arról, hogy mit nem tűrök el. Ledöbbentek, hogy mertem ilyesmit mondani, de azóta tisztelnek. Tisztán anyós-meny kapcsolat van köztünk. Nem szól bele semmibe, cserébe én is tisztelettudó vagyok vele.

Ha a pároddal a jövődet együtt képzeled el, akkor tudd, hogy anyós-após és a többi rokon is vele együtt jár. Szerintem sokat nem veszítesz - pláne ezek után - ha már rögtön az elején rögzítetek néhány szabályt, elmondod, hogy mit nem tűrsz, milyen stílust engedhetnek meg maguknak veled szemben, ugyanis nem vagy a kutyájuk. És jobb az elején, így rávehetőek arra, hogy nem érdemes beszólniuk. Pláne az anyósok nagyon szeretnek észt osztani, ha unoka is lesz.

Egyébként a vőlegényed is tisztázhatna pár dolgot az anyjáékkal. Felnőtt ember, könyörgöm, legyen már benne annyi, hogy megálljt parancsol a szüleinek.

2014. nov. 27. 13:48
 40/40 anonim ***** válasza:

hogy mit szólok?

Hát nem is tudom hogy nevessek vagy sírjak... ha poénosan fogom fel irtó vicces, de ha belegondolok milyen lehúzóak lehetnek akkor borzasztó... próbáld viccesen felfogni. Biztos nem lesztek puszipajtások. Nagyon becsüld meg a vőlegényed hogy ő nem lett ilyen :D

2015. jan. 8. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!