Igy zajlott a bemutatkozas. Mit szoltok?
Zellerkrémleves, de aranyos. :D Na mindegy nem ez a lényeg. Én úgy fogtam fel, hogy a férjed nagyon sajnálja. Tudod, az ember nem válogathatja meg a családját bár biztos kellemetlen volt, szerintem elég egyértelmű, hogy anyuka nélkül is jól meglesztek ti ketten. Jól tetted, hogy eltűrted őket EGYSZER, de többször ezek után szerintem senki sem fogja elvárni tőled. Sok sikert!
Ui: ha ezt mind telóról írtad, akkor gratula ellenkező esetben használd azt a ku.va ékezetet. :D
Ez van, legfeljebb nem lesz velük szoros a kapcsolat. Végülis az elmúlt 3 évben sem hiányoztak nektek.
Off: A zellerkrémleves elég veszélyes, ha nem ismered a vendégeidet. Kevesen szeretik. Én úgy gondolom, hogy tudok viselkedni, de abból én sem szívesen ennék még egy kanállal sem.
Szerintem meg totálisan mindegy, hogy mit főzött volna a kérdező, egyszerűen csak kötekedni akartak.
Hát nem irigyellek, de a párodat sem, neki még kellemetlenebb lehetett az egész.
Ja, én imádom a zellerkrémlevest :)
Én jót mosolyogtam az írásodon, bár nem annyira vicces, főleg, ha nagyszülőkké avanzsálnak a párod szülei. De talán javulni fog a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!