Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Igy zajlott a bemutatkozas....

Igy zajlott a bemutatkozas. Mit szoltok?

Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt a volegenyemmel, megkerte a kezemet ezert idoszerunek erezte, hogy atessunk a megusmerkedesen, amit o halogatott, mondvan, hogy milyen szornyu termeszetuek a szueli. Tegnap reggel meg nem is sejtettem, hogy mennyire igaza van. Az emlitett szulok videkiek, igy ha talalkoztak is o ment hozzajuk,de alapvetoen miattam nem voltak kivancsiak a fiukra sem. Eljott a tegnap reggel csillivillire kipucoltam a lakast, nagyon finomat foztem, szepen feloltoztem, megcsinaltam a hajam stb. Megerkeztunk az allomasra, a volegenyem eleg feszult volt uton odafele, es mondta, hogy barmi tortenik ne haragudjak. Neztem egy nagyon mondom oke nem fogok. Meglattuk oket az allomason se szia se semmi: jaj kisfiam, de ronda sovany vagy! Raterelte a bemutatom a menyasszonyomat reszre a dolgot. A szulok ugy neztek ram mint valami utszeli koldusra akire lenez a kiraly a lova hatarol. Nyujtottam a kezem, xy vagyok erre a valasz lenezoen xy anyukaja vagyok. Elindultunk haza. A kocsiban nema csond. Probaltunk torni a csendet ilyenekkel, hogy milyen volt az ut, ehesek e, milyen jo ido van annak ellenere hogy november van stb. A valasz javareszt hummoges volt. Megerkeztunk. Elvettem a kabataokat, adtam kenyelmes papaucsot, borral kinaltam oket, mire anyuka: megis milyen hulye pohar ez? Mondom vorosboros. Erre egy iszonyat savanyu fintor volt a valasz. Volegenyem asztalhoz ultetett mindenkit, talaltam a levest. Anyuka fole hajol es istonyat undorral megkerdezi(de ilyen visito hangon): Mi ez??? Volegenyem harit. Zellerkremleves, ez a xy(en) specialitasa. Fintorognak apukanak egesz jo anyuka kozolte, hogy nem keri. Jaja de anya legalabb kostold meg. Nem o ilyet nem eszik. A zeller a zoldsegrepaval(?) egyutt a huslevesbe valo. Iszonyat megalazo volt. Raadasul ez ilyen ritualis leves volt nalam, csak alkalmakkor foztem. Foetelbol mar evett egy kicsit, de hozza kelett tennie, hogy azert eleg rossz,hogy vendeget hivunk es nincs porkolt. A desszert madartej volt, elrontani nem lehet, gondoltam ez mar csak jo lesz, hiszen ez a kedvence(volegenyem mondta) ekkor mar sirtam majdnem, mert benyogte, hogy a szobalegfrissitonk szagatol elment az etvagya. Aztan jott a vacsora utani cseveges. Jaj kisfiam a Marika olyan beteg, meg se latogatod stb. Aztan volegenyem probalta rank terelni a szot, kicsit meselni rolam. Vegeredmenyben egy kitartott kva vagyok(mert modellkedtem es egyetemre jarok) raadasul a fogorvos nem is orvos(annak tanulok)csak lehuzzuk az embereket ok meg fizetnek mert raszorulnak, nezzem meg hogy az a budos k...va Tothne milyen sz..r koronat rakott fel neki. En ultem hallgattam. Aztan elmentek. A bejarati ajto elol meg behallatszott, hogy kisfiam gondold meg nem neked valo ez a lany, fozni se tud rendesen, nezd meg hogy oltozik, nem a mi fajtankbol valo. Nem leszunk kebelbaratok . :)
2014. nov. 8. 22:20
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon szimpatikus asszony, hívd meg gyakrabban!
2014. nov. 8. 22:28
 2/40 anonim ***** válasza:
13%
Ok
2014. nov. 8. 22:37
 3/40 anonim ***** válasza:
64%
Párod később mit reagált?
2014. nov. 8. 22:39
 4/40 A kérdező kommentje:
Szegyenkezett es nagyon fajt neki hogy ilyen az anyja.
2014. nov. 8. 22:44
 5/40 anonim ***** válasza:
81%

Zellerkrémleves, de aranyos. :D Na mindegy nem ez a lényeg. Én úgy fogtam fel, hogy a férjed nagyon sajnálja. Tudod, az ember nem válogathatja meg a családját bár biztos kellemetlen volt, szerintem elég egyértelmű, hogy anyuka nélkül is jól meglesztek ti ketten. Jól tetted, hogy eltűrted őket EGYSZER, de többször ezek után szerintem senki sem fogja elvárni tőled. Sok sikert!

Ui: ha ezt mind telóról írtad, akkor gratula ellenkező esetben használd azt a ku.va ékezetet. :D

2014. nov. 8. 22:55
 6/40 anonim ***** válasza:
78%
Halálra röhögtem magam a kedves mamán! :D
2014. nov. 8. 23:02
 7/40 anonim ***** válasza:
67%

Ez van, legfeljebb nem lesz velük szoros a kapcsolat. Végülis az elmúlt 3 évben sem hiányoztak nektek.

Off: A zellerkrémleves elég veszélyes, ha nem ismered a vendégeidet. Kevesen szeretik. Én úgy gondolom, hogy tudok viselkedni, de abból én sem szívesen ennék még egy kanállal sem.

2014. nov. 8. 23:04
 8/40 A kérdező kommentje:
Jo utolso, de gondolom ezt valami vel kulturaltabban adtad volna elo, nem? :D
2014. nov. 8. 23:25
 9/40 anonim ***** válasza:
21%
Főztél volna egy húslevest, pörköltet, egyszerű emberek, mit kell neked puccoskodni? Lehettél volna nagyon kedves, és mosolyogva átbeszélgetni azt a két órát, kibírtad volna, és hidd el, már mindjárt sokkal szimpatikusabb lettél volna!
2014. nov. 8. 23:28
 10/40 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem meg totálisan mindegy, hogy mit főzött volna a kérdező, egyszerűen csak kötekedni akartak.

Hát nem irigyellek, de a párodat sem, neki még kellemetlenebb lehetett az egész.

Ja, én imádom a zellerkrémlevest :)

Én jót mosolyogtam az írásodon, bár nem annyira vicces, főleg, ha nagyszülőkké avanzsálnak a párod szülei. De talán javulni fog a helyzet.

2014. nov. 8. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!