Igy zajlott a bemutatkozas. Mit szoltok?
Nagyon durva... Tudom hogy ez sovány vigasz, de nem kötelező nektek átjárni hozzájuk, és meghívni sem kell őket. Ha a kedves mama nem vesz vissza az arcából, akkor a leendő unokáitól is jobb ja már most búcsút mond.
Az én anyósomnál ez hozta a pálfordulást: ugyanolyan volt mint a tiéd, de nagyon akart unokát, a párom meg beközölte vele, hogy ha nem szeret meg engem, akkor nem fogja látni az unokáját sem. Zsarolás? Igen is meg nem is, valahol jogos, nem?
Amit tehettek: nem keresitek őket.
A zellerkrémleves receptjét elkérhetem? Egyébként mi az a "fájn dájning" szakács?
Látom lepontoztad azt az illetőt, aki azt írta, hogy főztél volna egy húslevest inkább. Én elhiszem, hogy szíved-lelked benne volt az ebédben, de lehet, hogy tényleg túlpuccoskodtad. Hidd el igaz a mondás, hogy "a kevesebb néha több".
Mindenki leírta már a tanácsot, és hogy lyan felesleges ezen aggódni, bár nem véletlenül esett rosszul.
A 2 húslevesnek:
Egyrészt nálunk teljesen hétköznapi a zellerkremleves, húsleves az pont egy olyan, amibe egy ilyen mama beleköt: "jajj én több répával csinálom,nincs benne kelbimbó, krumpli.anélkül nem is húsleves. De ugye vegeta nincs benne?."
Ha valaki akar, mindenben talál hibát.
Egyébként gondolom a menüről a vőlegény tudott, neki kellett volna jelezni, ha az nem jó, ő pedig pont úgy volt vele, hgy a szüleinek ugyanmindegy...
Tényleg ne aggódj, nem véletlenül kellett 3 évet várni, hogy bemutasson...ők maradnak maguknak, és ti is magatoknak...kár ezen szomorkodni.
Off Vendegeknek, hacsak nem kifejezetten inyencek, nem fozunk kulonleges eteleket. Plane nem egy videki anyucinak. Bar szerintem minden masbais belekotott volna.
On A volegenyed se kedveli oket, nem hiszem, hogy tul szoros kapcsolatotok lesz, hogyhogy semmi vesz, felejtsd el az egeszet,
Kibírtad, elmentek, ennyi.
Ha ezentúl eljónnek, akkor délutánra hívjátok őket, nem ebédre.
Akármit főztél volna, belekötött volna az anyós.
Mivel a párod melletted áll, nyugodtan vissz lehetett volna válaszolni a mamának.
Nem irigyellek, de ne hagyd magad, mert ha meghunyászkodsz, akkor az ilyen tipusú emberek, mint a mama vérszemet kapnak, és kikészítenek.
Te nemcsak a párod felesége leszel, hanem egy önálló ember is, úgyhogy nem kell hason csúszni senki előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!