Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlott az esküvőtök napja?
Reggel anyu jött besütni a hajam, aztán megérkezett a menyasszonyi csokrom is, majd elindultunk.
12.00-kor kezdődött a ceremónia, utána egy kis fotózás, ez 20 perc volt kb, majd irány az étterem. Ott volt ebéd, ahol mindenki azt evett-ivott amit rendelt magának, majd 3 féle tortából lehetett enni (fekete-erdő, mogyoró, csoki). Közben mindenki beszélgetett mindenkivel, halkan szólt a zene.
4 körül elkezdtünk készülődni haza, mert tél volt, ünnep előtt 2 héttel:)... nem akartuk hogy tök sötétben menjen haza mindenki. Elosztogattuk a maradék tortát a vendégek között, plusz mi is hoztunk el, és hazafuvaroztak minket.
Tökéletes nap volt:) mindig is ilyen pici, karácsonyi hangulatos esküvőt akartunk.
Reggel 6-kor keltem, elmentem megfürdeni, és utána kb. 11-re mentem fodrászhoz, kozmetikushoz. Fél 3-kor felöltöztem. Eközben a férjem elment a vendégekért (vidéken volt a lagzi, volt, aki vonattal jött), a cukrásszal és a zenészekkel egyeztetett, dekorossal beszélt, sütikért, piáért ment, a köv. csoport vendégért ment. Rengeteget sürgött-forgott, én nem csinálhattam semmit, konkrétan nem engedték a nagynénjéék, mondván a menyasszony ne csináljon semmi, a férjem meg majdnem sírt az idegtől :(
3-tól kikérés, 4-től polgári, fél 5-től templomi, majd kb. fél 6-tól fotózás kb. 1 óra max, majd vacsi, nyitótánc és buli reggel 6-ig :)
Fél 8-ra mentem a fodrászhoz, sminkeshez. Amíg ott ültem, a férjem elment a megrendelt pogácsákért a vendégváráshoz és a virágokért, meg szendvicset szereztek ebédre.
Amíg a virágosnál voltak, addig anyu segített felöltözni, és amikor belépett a férjem a csokrommal, akkor látott meg teljes harci díszben. Szóhoz sem jutott.
Megettük a szendvicseket, utána 1-re elmentünk fotózni, anyu meg otthon maradt, és fogadta a vendégeket.
3-ra hazaértünk, 4-ig köszöntöttük mi is a vendégeket, 4-kor átsétáltunk a házasságkötő terembe (10 percre volt tőlünk).
Fél 5-kor szertartás, utána csokordobás, közös fotók a rokonokkal.
6 után értünk az étterembe, fél hétkor tálalták a vacsit.
Vacsi után ajándékozás, nyitótánc, buli.
10-kor torta, éjfél előtt menyasszonytánc.
Utána átöltözés, és buli hajnal 2-ig. A férjem rokonai busszal jöttek Győrből, és akkor indultak haza, így vége lett a bulinak.
Tökéletes nap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!