Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek hagyományos esküvőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hagyományos esküvőtök volt? Hogyan zajlott?

Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent a hagyományos? :) A miénk tavasszal volt, kevésbé volt "hagyományos", valahogy így zajlott:

Kora reggel fodrász, sminkes, majd siettünk a művészeti központba (ahol a szertartás volt) fotózkodni. Kinn 0 fok volt, így kinti képekből kevés készült, de szerencsére gyönyörű a helyszín belülről, így nagyon szép képek születtek :) 11-től kezdődött helyben a vendégvárás (üdítők, szendvicsek, sütik), mert sokan csak a szertartásra jöttek, és ők se maradjanak éhesen. 12-kor kezdődött a szertartás, édesapám adott minket össze (hivatalosan!), így nagyon bensőségesre és meghatóra sikerült :) Utána ünnepi ebéd volt egy közeli étteremben, tortázással együtt 5-6-körül ért véget, azon kb 60 ember volt (közeli család és barátok), mert nem akartunk lagzit. Nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát, mi pedig utána siettünk haza és csomagoltunk a nászútra :)

2013. aug. 18. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok, kihagytam, hogy a férjem bátyja (és tanúja) volt, aki a ceremóniamesteri feladatokat ellátta, koordinálta az embereket, mondott pohárköszöntőt, nagyon ügyesen csinálta :) A felesége volt a segítőm, sminket igazított, segített le és felvenni a ruhámat a mosdóban (sellő fazonú volt, csak úgy tudtam wc-re menni, ha teljesen levettük :D) stb, hihetetlen nagy segítség volt!
2013. aug. 18. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!