Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kiakadt a család, amiért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadt a család, amiért csak kéttanús esküvőtök volt?

Figyelt kérdés

A két tanú természetesen nem szülő volt. Mit reagált a család, mikor megtudta a dolgot?

Illetve miért döntöttetek e mellett? Hogy tettétek emlékezetessé?

2013. máj. 14. 15:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
23%
Ha jó a kapcsolatotok a szülőkkel, akkor szerintem szemétség a két tanús esküvő. Miért kell őket kizárni életetek egyik nagy napjáról, ha már úgy döntöttetek, hogy lesz. Nem kell nagy felhajtást csinálni, de a polgári attól nem kerül többe, hogy 5-10 emberrel többen ülnek ott, és esetleg egy egyszerű ebédet, akár otthon, akár egy olcsóbb étteremben igenis a legszűkebb (értsd akár csak anya, apa) családnak meg lehet tenni.
2013. máj. 14. 15:21
 2/26 A kérdező kommentje:

Nekünk nem jó a kapcsolatunk velük. Mármint úgy nem, hogy ők nyilván majd felháborodnak ezen, de nem tud érdekelni. Elképzeltem fejben egy szertartást csak közeli családtagokkal, majd utána egy vacsorát egy étteremben. Már a gondolattól borsódzott a hátam...

Úgy tudom, a Nagy Nap az ifjú párról szól, úgy emlékezzek rá, hogy utáltam?

2013. máj. 14. 15:23
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi utólag vallottuk be,hogy megfordult a fejünkben,hogy "megszökünk" valami trópusi szigetre,és ott összeházasodunk a parton,a homokban:)

Senki nem akadt ki,és nálunk jó a viszony a szülőkkel.

2013. máj. 14. 15:25
 4/26 anonim ***** válasza:
55%

Nálunk "nagy" esküvő volt. A készülődés vége felé fordult meg a fejemben, hogy lehet egyszerűbb lett volna világgá menni.

Viszont minden gyönyörű és tökéletes volt kisebb bakik ellenére. Nem csinálnám máshogy. Én biztos sajnálnám ha a családomat, barátokat kihagytam volna a buliból.

2013. máj. 14. 15:29
 5/26 A kérdező kommentje:
Ok, remélem majd jön olyan válaszadó is, akinek tényleg kéttanús esküvője volt. :D
2013. máj. 14. 15:31
 6/26 anonim ***** válasza:
12%
Én úgy vagyok vele, hogy ha nem tudom magamnak megengedni, hogy szép esküvőm legyen és ott legyen valamennyi rokonom akkor nem házasodom. Még senkinek sem tépték le azért a fejét mert élettársi kapcsolatban élt.
2013. máj. 14. 15:32
 7/26 anonim ***** válasza:
96%

Mi két tanúval házasodtunk,nem bántam meg,bár nagy volt a kiakadás,jó pár hónap visszahangja volt,de nem érdekel,aznap tökéletes volt.

Két jóbarát volt a két tanú,volt rendes ruhám is,utána beültünk egy késői ebédre étterembe,majd elmentünk nászútra.

Csak visszatérve mondtuk el.

A miértre: előtte 2 évvel volt párom,előtte 3 évvel nagynényém esküvője,családdal,nagy felhajtással,stb.Láttam mindkét részről mit művelnek,nem kértem belőle.

2013. máj. 14. 15:35
 8/26 anonim ***** válasza:
71%

A külföldi tengerpartos esküvőnél ok, hogy nem akadnak ki. Hisz nem mindenki engedheti meg, hogy viszi az egész családot. :)

Viszont, ha pl. a városházán a lakástól félórára házasodnak, akkor rosszul eshet a szülőknek, hogy nincsenek meghívva.

Érthető a kérdező szemszöge is, mert én is ettől félek, hogy a családban vannak olyan emberek, akik nem bírják ki veszekedés nélkül. Ez a nap meg a párról szól és tényleg mindenki szép emlékeket szeretne magának.

2013. máj. 14. 15:36
 9/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. :) Én is ilyet álmodtam meg, hogy két közeli barát, aztán egy ebéd/vacsora négyesben, és mennénk nászútra. Rólunk szólna, nem az idegesítő rokonokról.

Én nem a családi vitától tartanék (bár ki tudja...), az én szüleim értenek a képmutatáshoz nyilvános helyen. Épp ezt nem bírnám. Sokat ártottak nekem, bántottak lelkileg, nekem ne játsszák az agyukat pl. a párom családja előtt, mintha minden oké lenne, miközben egy mérgező, szeretetmentes légkörben élnek. Csoda, hogy nem váltam én is olyanná.

Párom szülei sem ok nélkül lennének mellőzve.

2013. máj. 14. 15:45
 10/26 anonim ***** válasza:
12%

A 8-assal értek egyet. Külföldi esküvőnél normális, hogy nincs balhé.

Viszont otthon szerintem minden szülőnek sz*rul esik, hogy az a 2 tanú/barát fontosabb náluk. Sajnálom őket, nagyon rossz lehet nekik, hogy ennyit ér a gyereküknek az, hogy felnevelték, törődtek vele, gondoskodtak róla, szerették, mellette álltak...

2013. máj. 14. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!