Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadt a család, amiért csak kéttanús esküvőtök volt?
A két tanú természetesen nem szülő volt. Mit reagált a család, mikor megtudta a dolgot?
Illetve miért döntöttetek e mellett? Hogy tettétek emlékezetessé?
Nekünk nem jó a kapcsolatunk velük. Mármint úgy nem, hogy ők nyilván majd felháborodnak ezen, de nem tud érdekelni. Elképzeltem fejben egy szertartást csak közeli családtagokkal, majd utána egy vacsorát egy étteremben. Már a gondolattól borsódzott a hátam...
Úgy tudom, a Nagy Nap az ifjú párról szól, úgy emlékezzek rá, hogy utáltam?
Mi utólag vallottuk be,hogy megfordult a fejünkben,hogy "megszökünk" valami trópusi szigetre,és ott összeházasodunk a parton,a homokban:)
Senki nem akadt ki,és nálunk jó a viszony a szülőkkel.
Nálunk "nagy" esküvő volt. A készülődés vége felé fordult meg a fejemben, hogy lehet egyszerűbb lett volna világgá menni.
Viszont minden gyönyörű és tökéletes volt kisebb bakik ellenére. Nem csinálnám máshogy. Én biztos sajnálnám ha a családomat, barátokat kihagytam volna a buliból.
Mi két tanúval házasodtunk,nem bántam meg,bár nagy volt a kiakadás,jó pár hónap visszahangja volt,de nem érdekel,aznap tökéletes volt.
Két jóbarát volt a két tanú,volt rendes ruhám is,utána beültünk egy késői ebédre étterembe,majd elmentünk nászútra.
Csak visszatérve mondtuk el.
A miértre: előtte 2 évvel volt párom,előtte 3 évvel nagynényém esküvője,családdal,nagy felhajtással,stb.Láttam mindkét részről mit művelnek,nem kértem belőle.
A külföldi tengerpartos esküvőnél ok, hogy nem akadnak ki. Hisz nem mindenki engedheti meg, hogy viszi az egész családot. :)
Viszont, ha pl. a városházán a lakástól félórára házasodnak, akkor rosszul eshet a szülőknek, hogy nincsenek meghívva.
Érthető a kérdező szemszöge is, mert én is ettől félek, hogy a családban vannak olyan emberek, akik nem bírják ki veszekedés nélkül. Ez a nap meg a párról szól és tényleg mindenki szép emlékeket szeretne magának.
Köszönöm a választ. :) Én is ilyet álmodtam meg, hogy két közeli barát, aztán egy ebéd/vacsora négyesben, és mennénk nászútra. Rólunk szólna, nem az idegesítő rokonokról.
Én nem a családi vitától tartanék (bár ki tudja...), az én szüleim értenek a képmutatáshoz nyilvános helyen. Épp ezt nem bírnám. Sokat ártottak nekem, bántottak lelkileg, nekem ne játsszák az agyukat pl. a párom családja előtt, mintha minden oké lenne, miközben egy mérgező, szeretetmentes légkörben élnek. Csoda, hogy nem váltam én is olyanná.
Párom szülei sem ok nélkül lennének mellőzve.
A 8-assal értek egyet. Külföldi esküvőnél normális, hogy nincs balhé.
Viszont otthon szerintem minden szülőnek sz*rul esik, hogy az a 2 tanú/barát fontosabb náluk. Sajnálom őket, nagyon rossz lehet nekik, hogy ennyit ér a gyereküknek az, hogy felnevelték, törődtek vele, gondoskodtak róla, szerették, mellette álltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!