Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadt a család, amiért csak kéttanús esküvőtök volt?
A két tanú természetesen nem szülő volt. Mit reagált a család, mikor megtudta a dolgot?
Illetve miért döntöttetek e mellett? Hogy tettétek emlékezetessé?
"Tudod, ha a kérdésben is közölnéd, hogy a szüleid alkoholista/nemtörődöm állatok, akkor talán nem vetődne fel ilyen kérdés, hogy miért sz*rsz a fejükre."
Úgy éreztem, ez a kérdéshez nem tartozik, mivel nem is magamról tettem fel, hanem másokhoz intéztem. De azt sejteni lehet szerintem, hogy nem ok nélkül jut oda az ember, hogy nem akarja ott látni a szüleit.
"akkor én csak azt kérdezném, hogyha viszont apósékkal jó a viszony, mert ugye előttük ne legyenek képmutatók a szülők, akkor őket miért kell kizárni? akkor lehetnének ők a tanuk, nem?"
Továbbra sem értem, miért tértünk el a tárgytól, én másokat kérdeztem, hogy zajlott a kéttanús esküvőjük, nem értem, miért kell ezt tudni a kérdésem megválaszolásához.
Nem jó velük sem a viszony. Párom nincs jóban a szüleivel, mert egész életében lehúzták anyagilag és lelkileg is; mióta nem él velük, nem igen érintkezik a szükségesen kívül. Különben is elég nemtörődöm emberek, a saját lányuk esküvőjére sem értek oda, szánalmas indokkal kimentve magukat, szóval nem hinném, hogy épp nekik kéne lenniük a két tanúnak.
Pár hete volt kéttanús esküvőnk:)
Barátaink voltak a tanúk, egy barátom fényképezett, és ott volt a fél éves kisfiunk is. Utána elmentünk ebédelni, és mentünk haza, ennyi.
Mindenki utólag tudta meg. Lett balhé (férjem családjának részéről), de nem érdekel, mi így szerettük volna. A másik része meg az, hogy gondolom nem fizette volna ki senki az elvárt nagy lagzit. ;) Sokan lettünk volna még ha csak szűk családi kör is, többen jöttek volna messziről is, illetve még voltak a megjegyzések előtte, mikor szóba került hoy házasodnánk.
Úgy voltunk vele, hogy aki nem tud nekünk őszintén örülni, az ne legyen ott.
Így volt jó.:)
Másnap meg elmentünk fotózkodni.:)
nem gondolom, hogy eltértem volna a tárgytól, egy egyszerű kérdést tettem fel, köszönöm, hogy válaszoltál. :)
viszont azt nem értem, ha úgyis mellőzitek őket, nem is tartjátok velük a kapcsolatot, akkor miért nem mindegy, hogy mit fognak hozzá szólni?
Köszönöm a kérdésemre adott választ! :) Úgy látszik, az utólag közlés nem ritkaság. :D
Utolsó válaszadó: nem is érdekel, mit fognak szólni, ha megtesszük, hisz nem erről szólt a kérdésem. Mások tapasztalata érdekelt, illetve hogy tették így is emlékezetessé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!