Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kiakadt a család, amiért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadt a család, amiért csak kéttanús esküvőtök volt?

Figyelt kérdés

A két tanú természetesen nem szülő volt. Mit reagált a család, mikor megtudta a dolgot?

Illetve miért döntöttetek e mellett? Hogy tettétek emlékezetessé?

2013. máj. 14. 15:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%

A szüleim házasodtak így harminc éve - a nagymamám azóta is emlegeti, nagyon megbántódott.

Azért csinálták így, mert a második gyereket várta anyukám, és nálam annyi macera volt az apaságival, hogy egyszerűbb volt összeházasodni. Így nem is erőlködtek, hogy emlékezetes legyen, aláírták a papírokat, kész.

2013. máj. 14. 15:50
 12/26 A kérdező kommentje:

"felnevelték, törődtek vele, gondoskodtak róla, szerették, mellette álltak..."

Nyilván ismeretlenül könnyű mondani, hogy jaj, szegény szülők! De jelen állításaidból max a felnevelés igaz.

Szerintem egy anya, akit az alkohol éltet, és olyanokat kijelent, hogy "bárcsak megdöglenél", nem éppen érdemli meg, hogy ott legyen a Nagy Napomon. Főleg, hogy megmondta, szerinte a párom úgyis elhagy engem, hisz engem szeretni nem lehet. Na, ezek után valószínűleg az első sorban akarom látni az esküvőn, nem? :D

A szalagavatóm előtt már két hónappal remegtem, hogy bár ne kéne eljönnie a családnak, tudtam, hogy baj lesz. Mindenki lehülyézett, az ofő nem értette, miért nem akarok szerepelni az össztáncban, hisz: "Ezt anyukádék kedvéért csináld, meg fognak hatódni!". Anyám részegen jelent meg, beégetett mindenki előtt (előtte hetekig könyörögtem, csak aznap állja meg), majd haza kellett családdal együtt mennem a szereplés után. Életem legmegalázóbb élménye volt. Míg a korosztályom vacsorázott és mulatott, én otthon sírtam. Biztosan ilyen szép emlékekre vágyom a saját esküvőmről is!

2013. máj. 14. 15:53
 13/26 anonim ***** válasza:
95%

'Viszont otthon szerintem minden szülőnek sz*rul esik, hogy az a 2 tanú/barát fontosabb náluk. Sajnálom őket, nagyon rossz lehet nekik, hogy ennyit ér a gyereküknek az, hogy felnevelték, törődtek vele, gondoskodtak róla, szerették, mellette álltak..."

A kérdező (és az én) szülei nem egy gondoskodó,törődő,szerető anya és apa,ha azok lennének,akkor nem vetődne fel ilyen kérdés a kérdezőben.

Nekem megérte az utána levő kiakadás,csodás szertartás volt,nem nyomta rá a nászútra a bélyegét,eszméletlen szép hét volt.

7-es voltam

2013. máj. 14. 15:55
 14/26 anonim ***** válasza:
51%

Tudod, ha a kérdésben is közölnéd, hogy a szüleid alkoholista/nemtörődöm állatok, akkor talán nem vetődne fel ilyen kérdés, hogy miért sz*rsz a fejükre.

Ilyen esetben meg tudlak érteni, de mivel nem ez a normális, nem is erre gondoltam (ahogy a többi válaszadó sem).

2013. máj. 14. 15:59
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha nem hívod meg őket, hát ne hívd. Már bocsánat, de egy részeg úgy se nagyon emlékszik arra, ami történik vele, most nem azért. Azért, hoyg balhé legyen, és sírás élegyen a vége, azért nem kell meghívni senkit. Az esküvő mindegy milyen: mekkora, kik a vendégek, milyen ruhában vagy: az a lényeg, hogy közös élmény legyen a pároddal. Egy emlék, amire lehetőleg szívesen emlékszel vissza majd 50 év múlva is. :)
2013. máj. 14. 16:20
 16/26 anonim válasza:
Nekünk 2 tanús esküvőnk volt. Építkeztünk, plusz jött a baba, plusz húzós munkahelyek. Sem időnk, sem pénzünk, sem pedig kedvünk nem volt a nagy hacacáréhoz. Egyébként jó a kapcsolatunk a szülőkkel, megbeszéltük hogy majd csinálunk egy kerti partit ha már olyan állapotban lesz a ház és az udvar. Kb 5 hónapos terhes voltam amikor a férjem megkérte a kezemet, már betöltöttem a 8 hónapot amikor összeházasodtunk. Viccesen festettem volna menyasszonyi ruhában! :) 15 perc esküvő, utána bográcsozás a törmelékhalmok között a tanúkkal és 4 kőművessel akik aznap dolgoztak.
2013. máj. 14. 16:31
 17/26 anonim ***** válasza:
akkor én csak azt kérdezném, hogyha viszont apósékkal jó a viszony, mert ugye előttük ne legyenek képmutatók a szülők, akkor őket miért kell kizárni? akkor lehetnének ők a tanuk, nem?
2013. máj. 14. 16:35
 18/26 anonim ***** válasza:
Nálunk csak anyukám volt ott. Apósomék nem voltak ott, de nem is érdekelte őket a dolog...
2013. máj. 14. 16:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kiakadt, de nagy bölcsen csak utólag mondtuk meg, hogy megvolt az esküvő. :)

Idővel szépen lenyelték a békát, mert nem volt más választásuk.

2013. máj. 14. 18:36
 20/26 anonim ***** válasza:

19-es voltam. Csak most láttam ezt a szöveget:

"felnevelték, törődtek vele, gondoskodtak róla, szerették, mellette álltak..."

HA ezt tették volna, nyílván nem azon agyalna a Kérdező, hogy kéttanús esküvőt akar-e vagy sem.

2013. máj. 14. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!