Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadt a család, amiért csak kéttanús esküvőtök volt?
A két tanú természetesen nem szülő volt. Mit reagált a család, mikor megtudta a dolgot?
Illetve miért döntöttetek e mellett? Hogy tettétek emlékezetessé?
A szüleim házasodtak így harminc éve - a nagymamám azóta is emlegeti, nagyon megbántódott.
Azért csinálták így, mert a második gyereket várta anyukám, és nálam annyi macera volt az apaságival, hogy egyszerűbb volt összeházasodni. Így nem is erőlködtek, hogy emlékezetes legyen, aláírták a papírokat, kész.
"felnevelték, törődtek vele, gondoskodtak róla, szerették, mellette álltak..."
Nyilván ismeretlenül könnyű mondani, hogy jaj, szegény szülők! De jelen állításaidból max a felnevelés igaz.
Szerintem egy anya, akit az alkohol éltet, és olyanokat kijelent, hogy "bárcsak megdöglenél", nem éppen érdemli meg, hogy ott legyen a Nagy Napomon. Főleg, hogy megmondta, szerinte a párom úgyis elhagy engem, hisz engem szeretni nem lehet. Na, ezek után valószínűleg az első sorban akarom látni az esküvőn, nem? :D
A szalagavatóm előtt már két hónappal remegtem, hogy bár ne kéne eljönnie a családnak, tudtam, hogy baj lesz. Mindenki lehülyézett, az ofő nem értette, miért nem akarok szerepelni az össztáncban, hisz: "Ezt anyukádék kedvéért csináld, meg fognak hatódni!". Anyám részegen jelent meg, beégetett mindenki előtt (előtte hetekig könyörögtem, csak aznap állja meg), majd haza kellett családdal együtt mennem a szereplés után. Életem legmegalázóbb élménye volt. Míg a korosztályom vacsorázott és mulatott, én otthon sírtam. Biztosan ilyen szép emlékekre vágyom a saját esküvőmről is!
'Viszont otthon szerintem minden szülőnek sz*rul esik, hogy az a 2 tanú/barát fontosabb náluk. Sajnálom őket, nagyon rossz lehet nekik, hogy ennyit ér a gyereküknek az, hogy felnevelték, törődtek vele, gondoskodtak róla, szerették, mellette álltak..."
A kérdező (és az én) szülei nem egy gondoskodó,törődő,szerető anya és apa,ha azok lennének,akkor nem vetődne fel ilyen kérdés a kérdezőben.
Nekem megérte az utána levő kiakadás,csodás szertartás volt,nem nyomta rá a nászútra a bélyegét,eszméletlen szép hét volt.
7-es voltam
Tudod, ha a kérdésben is közölnéd, hogy a szüleid alkoholista/nemtörődöm állatok, akkor talán nem vetődne fel ilyen kérdés, hogy miért sz*rsz a fejükre.
Ilyen esetben meg tudlak érteni, de mivel nem ez a normális, nem is erre gondoltam (ahogy a többi válaszadó sem).
Igen, kiakadt, de nagy bölcsen csak utólag mondtuk meg, hogy megvolt az esküvő. :)
Idővel szépen lenyelték a békát, mert nem volt más választásuk.
19-es voltam. Csak most láttam ezt a szöveget:
"felnevelték, törődtek vele, gondoskodtak róla, szerették, mellette álltak..."
HA ezt tették volna, nyílván nem azon agyalna a Kérdező, hogy kéttanús esküvőt akar-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!